Moje děti jsou často nemocné, zkoušela jsem kde co : Imunogluka, Preventan, rakytník..., jsou otužované, jedí dost přírodních vitamínů a nic nepomáhá. Narazila jsem na výrobek Pinky od firmy Akuna a ráda bych ho zkusila, ale pomůže? Je k něčemu nebo zas jen budu házet peníze z okna? Děkuji za vaše názory, ovšem ráda budu hlavně za názor od těch co tento výrobek svým dětem daly nebo davají.
Moje dcera Pinky bere už asi půl roku, za tu dobu měla akorát jednou malou rýmu, za tři dny bylo po ní. Takže já jsem spokojená. A uvidíme hlavně teď v zimě. Možná najdu i někde nějaké informace kdyby jsi chtěla písni zprávu.
Hnusnou. Dcera už to docela zvládá, ale ze začátku to nechtěla. Tak jsem jí to dávala stříkačkou a ještě naředěné čajem, měla to jako zábavu tak to vypila. Ale prý chystají nějakou lepší příchuť. A eucasol od justu jste zkoušela?
Ahoj, mám dvě děti a s Pinky máme dobrou zkušenost. U syna se nám často opakovala zima (opar). Vyzkoušeli jsme kde co a nic nepomáhalo. Nyní při užívání Pinky máme již delší dobu pokoj. Jen z počátku jsme měli problém s chutí, kdy to dětem moc nechutnalo, tak jsme jim Pinky museli ředit vodou a pak si na chuť zvykli 🙂 .
Já dám raději dětem vitamíny v ovoci a když bylinky tak raději bylinný čaj a med. 🙂
Bereme pinky už rok jen prez prázdniny letní ne a za me mužů Doporučit Veškerá alergie astma pryč na nemoce netrpime.za nás palec nahoru samozřejmě dáváme ovoce zeleninu ale na imunitu jedině pinky
Ahoj, přímou zkušenost s Pinky nemám, ale dlouhodobě jsem brala Alveo, když jsem byla dítě na autoimunitní chorobu a výsledky byly úžasné, ale tu chuť nezapomenu snad nikdy 😀 nesnášela jsem to, ale moc mi to pomáhalo, jsem své mamince vděčná, že mě to nutila pít. Já ten účinek viděla na krevním rozboru, doteď si ten rozdíl pamatuju a že je to více než 15 let . . . musí se brát dlouhodobě. Tak snad i Pinky bude k něčemu