Má cenu dávat Thuya occidentalis týden po Priorixu?

loc
20. srp 2016

Hezký večer všem, syn (2 roky) dostal před 2 dny první dávku Priorixu, homeo jsem nedávala. Chci se zeptat, jestli myslíte, že má smysl ho dávat cca od 7 do 12 dne po očkování, kdy je pravděpodobnost reakce největší. A pokud ano, jaké zvolit ředění a dávkování? Jinak na hexu a Synflorix neměl reakci žádnou. Díky za případné rady🙂!

almara2
20. srp 2016

myslím, že spíš ne, ale nevím. Já jsem teď četla názory, že Thuya k jakémukoli očku je zastaralá metoda. U Priorixu se dává Belladona, když je vyrážka-syn ji měl.A ještě jedno při zduření příušních žláz. Já jsem teda Thuyu dávala k Hexám, k Priorixu taky, ale potom jsem právě četla ty diskuse, že se od toho ustupuje. Ani náš místní homeopat s Thuyou nesouhlasí, aby se dávala vždy. Má se prý dělat případně detox dle toho, jestli byly nějaké nežádoucí účinky a nechat si poradit přímo homeopatem

loc
autor
24. srp 2016

@almara2 ahoj, díky za odpověď, nakonec jsem se ptala na webu lékařky, která dělá homeopatii a ta psala, že mám Thuyu dávat a kdyby se vyskytla vyrážka, tak přidat Belladonu přesně, jak píšeš ty🙂. Tak tu Thuyu zkusím dát 🙂

claire90
24. srp 2016

Já si stáhla z jedné skupinky na FB toto. Thuyu jsem dávala po Priorixu dcerce od prvního dne a do dodělání tubičky (cca 14dní), asi zbytečně dlouho, ale reakci měla minimální (9. a 10. teplota), jinak byla úplně v pohodě, takže syn pak dostane taky 🙂

loc
autor
24. srp 2016

@claire90 jé, díky moc, to si schovám 🙂

hz
24. srp 2016

@claire90 wau, moc diky i ja-mmr syn jeste nema..nemas prosim jeste to pokracovani ockovani proti hep. B? budu jej muset dat... klidne do zpravy..

claire90
24. srp 2016

@hz bohužel to nemám, toto jsem našla, když jsem zjišťovala co a jak u Priorixu, tak jsem po pokračování nepídila :(

almara2
24. srp 2016

@hz ta fotka je z brožury od Bioronu,jmenuje se Homeopatie v pediatrii,tusim.

almara2
24. srp 2016

@loc super,tak budu taky dávat. Na FB v jedné skupině právě furt řešily,jak se to nemá dávat plošné. Přitom jedna dost známá Homeopatik to též doporučuje. Jako podávání Thuy myslím