Ahoj holky, jaké máte zkušenosti s léčiteli. Pomohli vám?
Dnes jsem k němu zašla, jelikož jsem týden dost unavená. Prý mám nemocné ledviny. Tomu věřím, protože můžu vypít co chci a jdu na záchod jen třeba 2x denně. Namíchal mi nějaké bylinky. Ptala jsem se ho, jestli budu mít problém s otěhotněním, prý je vše v pořádku. Mé švagrové řekl, že se jí narodí holčička, a narodila. Hodně pomohl jejim dětem.
Tak snad ti to pomůže. O bylinkách jsem slyšela, že fakt pomáhají, to já piju různé bilinkové čaje a je mi fajn a pomáhají.
A jaké bylinky používáš a na co?
No tak já piju rovnou čaje teekane na trávení, potom pickwik s meduňkou na relaxaci (po té jsem krásně uvolněná a chce se mi krásně spat). A pak jsem suprově vyspaná. Ten teekane je taky super, vůbec mě nebolí břicho a trávení funguje tak jak má. Jinak jsem nic dalšího nezkusila. Ale ty čajka mají co do sebe.
Díky za typ. Zkusím ten čajík s meduňkou. Asi je spíš vhodnější na noc, nebo ho piješ na celkové uvolnění i přeš den?
No ten pickwick relax piju až večer, přes den bych to raději nezkoučím, ještě bych usla v práci. Dej si ho večer, aspoň dve hodinky před spaním a potom budeš spinkat jak mimino. Aspoň teda u mě to tak funguje. Ale je to takový zvláštní pocit, jseš taková příjemně uvolněná a chce se ti spát, ale vše takový příjemný, ono to přichází tak lehce postupně ten pocit. A mě to tak vyhovuje, protože jindy když jsem došla z práce, tak jsem ještě do půl noci čučela na filmy v počítači a pak jsem konečně usnula, ale teď si dám kolem osmé čajko a v deset jsem úplně grogy a už chrním.
Někdy si ale zajdu do obchůdku se spešl čajkama, tam budou mít určitě velký výběr. Tak si koupím nějaký s meduňkou. Co je super si koupit nějaký meduňkový čaj a přidat do něj ještě nějaký ovocný pro krásnou aroma. Mňamky, jdu si udělat čaj.
Jo a ještě nedoporučuji sladit čaj, to si tam dej raději lžičku medu.
Nemáš nějaký osvědčený čajík na sklidnění a dobrou náladu? Mám pocit, že mám období, kdy nemám žádnou náladu a jsem unavená. Bylinky člověku nemohou uškodit. Vůbec by mě nenapadlo kombinovat bylinný čaj s ovocným, super nápad. 😉
Tak zatím nemám až tak velký zkušenosti s čajem, ale až je budu mít, tak určitě poradím. Jinak to míchání těch bylinkových čajů s ovocným, je hlavně kvůli tomu, že ty bylinkový nejsou samy o sobě ani moc dobrý, proto ten ovocný pro příjemnou vůmí a i lepší chuť.
Na lepší náladu si dej jednu štamprlu a hnedka ti bude hej. 😀
Jeden v naší oblasti známý léčitel bydlel u mého známého a každé ráno si do těch lahviček co pak prodával za několik desítek 1000,- napouštěl čistou vodu z kohoutku....
Víra tvá tě uzdraví 🙂
Mě nikdy nikdo kromě alternativní medicíny nepomohl. Vyřešila jsem i hodně staré chronické potíže. Zatímco doktoři jenom řezali a vyšetřovali, ale problém se ani nehnul. Zato prášků jsem byla najedená dost. 😀
Zmizelo mi akné, chronické mykózy, rýma (jako dítě jsem se dusila, když jsem si lehla), bolesti kolen atd. DOPORUČUJU !!!
Ahoj. Máte někdo kontakt na osvědčeného léčitele?
@jajiik A s čím potřebujete pomoci?
Já tomu bohužel moc nevěřím, nechci nikoho odsuzovat, ale co mají lidi zkušenosti, tak opravdu, když šlo o něco středně vážného, tak nikdo jiný než lékař, nepomůže:(
No jeden můj známý se zná s léčiteli a vykládal, že to opravdu funguje. Ale po pravdě mě osobně to nějak nezaujalo. Nevím jde to tak trochu proti mě. 😒