Ahoj. Chci se zeptat, jestli máte někdo zkušenost s kraniosakrální terapií? Máme od doktorky doporučenou Vojtovu metodu na křivou hlavičku a zádíčka, a můj fyzioterapeut mi jako alternativu nabídl právě tuto terapii. Tak zjištuji, jestli tím lze Vojtovku nahradit, nebo třeba jen doplnit, případně máte doporučení na Vojtu i na tu kraniosakrální metodu v Brně? Díky za odpovědi
My cvičíme Vojtovku a chodíme k Mgr. Martině Zábojníkové. Je skvělá! Je i výukový asistent Vojtovy společnosti, přitom je strašně milá, ochotně vše vysvětlí a precizně naučí.
K paní Mgr Zábojníkové jsme taky chodili, je dobrá
Tak my se včera zrovna objednali k paní Zábojníkové taky 🙂 Tak jsem ráda, že mám na ni dobré reference. Ted by mě ještě zajímala něčí zkušenost s tou kraniosakrální terapií 🙂
Já osobně bych dala přednost kraniální terapii před Vojtovkou, už proto, že terapie je bezbolestná, pro děti příjemná. Lze ale i kombinovat. Ale určitě vyzkoušejte, fyzioterapeut Vám určitě dal doporučení na zkušeného terapeuta.
Moje zkušenost je obě terapie kombinovat, každá působí trošku jinak.
kraniální remodelační ortézky dělají ve Frýdku, ne? zkus kouknout na www.plagiocefalie.cz a dovoluji si označit Hanku @paracka ta s tím má zkušenost u synka (je i skupinka).