Jaky na ne mate nazor?
já mám strach aby se na nich dítě neuškrtilo nebo část nespolklo,takže asi ne
myslím, že není nutné dávat korálky kolem krku, stačí i malý kamínek do zavinovačky 🙂
U nás fungovaly dokonale. Pokud mají bezpečnostní uzávěr, dítě se neuškrtí. Jednotlivé korálky jsou oddělené uzlíkama, takže se při přetržení šňůrky nevysypou.
Placebo.
Shodný názor mají i ti, kteří je dětem dávají - ale prostě když se jim líbí, tak to není nic proti ničemu. Chce to ale přiměřenou pevnost šnůrky, aby se roztrhla, kdyby se dítě někde zachytlo.
Dcera je má a jestli fungují težko říct. Každopádně jí moc sluší a ani si jich nevšimne tak je nemůže ani spolknout ani roztrhnout.
Nám je doporučila známá,že jejich synovi pomohly..
U naší dcery asi fungovaly...dostala je až někdy když ji lezly stoličky,ale ona zuby zvládala celkem dobře i bez korálků 😎 .
U syna zabírá jen Nurofen...ořve každej zoubek a korálky máme schované.. 😉
je to hold citlivej chlap 😀
slysela jsem na ne same ody, tak jsem je koupila synovi a nic, zadna zmena vubec nic. Zbytecnost.
Já jsem nějak nepochopila, jak by jako měly pomoci....jakože - čáry-máry fuk, ať nebolí zub? 😉
Uvolňuje se kyselina jantarová, která působí blahodárně na bolesti zubů,hlavy atd. Od té doby, co je naše dvojčata nosí,spinkají pěkně celou noc a jsou celkově klidnější.
Podobný jako na věštění z koule 😉