Jantarové korálky - ano x ne?

sim007
28. črc 2015

Jaky na ne mate nazor?

jamia
28. črc 2015

Podobný jako na věštění z koule 😉

veruka
28. črc 2015

já mám strach aby se na nich dítě neuškrtilo nebo část nespolklo,takže asi ne

cajovna
28. črc 2015

myslím, že není nutné dávat korálky kolem krku, stačí i malý kamínek do zavinovačky 🙂

kajalka
28. črc 2015

U nás fungovaly dokonale. Pokud mají bezpečnostní uzávěr, dítě se neuškrtí. Jednotlivé korálky jsou oddělené uzlíkama, takže se při přetržení šňůrky nevysypou.

zo_ja
28. črc 2015

Placebo.
Shodný názor mají i ti, kteří je dětem dávají - ale prostě když se jim líbí, tak to není nic proti ničemu. Chce to ale přiměřenou pevnost šnůrky, aby se roztrhla, kdyby se dítě někde zachytlo.

pavlapl
28. črc 2015

Dcera je má a jestli fungují težko říct. Každopádně jí moc sluší a ani si jich nevšimne tak je nemůže ani spolknout ani roztrhnout.

werunqa
28. črc 2015

Nám je doporučila známá,že jejich synovi pomohly..
U naší dcery asi fungovaly...dostala je až někdy když ji lezly stoličky,ale ona zuby zvládala celkem dobře i bez korálků 😎 .
U syna zabírá jen Nurofen...ořve každej zoubek a korálky máme schované.. 😉
je to hold citlivej chlap 😀

simonceli
28. črc 2015

slysela jsem na ne same ody, tak jsem je koupila synovi a nic, zadna zmena vubec nic. Zbytecnost.

zanri
28. črc 2015

Já jsem nějak nepochopila, jak by jako měly pomoci....jakože - čáry-máry fuk, ať nebolí zub? 😉

schotja
28. črc 2015

@zanri 😀 U nás nejlíp fungujou homeopatické čípky Viburcol - proti bolesti i proti teplotám a mrzutosti.. S jantarem mám zkušenost spíš jako s hanlivým pojmenováním nějakého nešikovného člověka :D

pavlapl
28. črc 2015

@zanri Jantar obsahuje aromatické látky, které se uvolňují teplem, doporučuje se tedy jeho nošení na holé kůži nebo vystavení korálků na sluníčko. Dodává pak organismu energii.

zanri
28. črc 2015

@pavlapl Tak energie má malý na rozdávání 😀 , ale i kdyby to s tou energií byla pravda, budiž, nicméně si myslím, že od bolesti, teplot, průjmu a dalších vedlejších příznaků při růstu zubů by to zas tak moc nepomohlo. Jen můj názor - ať si každý věří čemu chce🙂

junkka
28. črc 2015

@zanri přesně. Podle mě to funguje úplně stejně jako homeopatika. Tedy věř a víra tvá tě uzdraví 🙂

amazankova
29. črc 2015

Uvolňuje se kyselina jantarová, která působí blahodárně na bolesti zubů,hlavy atd. Od té doby, co je naše dvojčata nosí,spinkají pěkně celou noc a jsou celkově klidnější.