Jaké máte zkušenosti s homeopatií, s alternativní léčbou, co všechno vlastně zahrnuje homeopatie a vůbec, pokud máte k alternativnímu léčení co říct, a chcete se podělit, prosím sem. Já měla s dítětem takové potíže, že jsme se dostali do slepé uličky a protože se prostě nedovedu dívat, jak měl bolesti a pomoc nepřicházela, zabrousila jsem do alternativy. Hned dvakrát. U homeopatie jsem myslela, že jde hlavně o ty léky, které se ředí a ředí...a o placebo. Zjistila jsem, že to zahrnuje kde co, od výživy, kyvadélka, skupinové terapie, negativních zónách v pokoji a tak... toť moje dosavadní poznání. Jsem z toho jelen, o homeopatii jsem sice občas četla, ale že by to byla až taková alternativa, to jsem nevěděla. Ale na té cestě jsem zjistila, co malému je a to je pro mne hlavní.
@editah222 ahoj, můžu se zeptat, kde ta homeopatka sídlí? Já jsem se teprve nedávno osobně setkala s homeopatií a moc na nás (na mě a na malou dceru) zabrala, ale je to alchymie, je potřeba tomu opravdu rozumět a vzhledem k tomu, že bych jí dál ráda využívala, chtěla bych nějakou šikovnou homeopatku najít. Mě poradila paní v lékárně, opravdu nám to moc zabralo, ale to nelze využívat vždy a také tam paní nemusí vždy být 🙂 moc díky
@editah222 a můžu dotaz, jak už padlo výše, je to alchymie. Já dovezla domů lahvičku, a je na ní napsáno arsenicum alba (ve zkratce, možná nemám já dobré koncovky, ale prostě základ slova je jasný), no a já mám jednoduše strach, protože čtu prostě arsen...setkala jsi se s touto ingrediencí??
Téma nadále aktualizuji, připojte se 🙂
@diamanta Tak já i děti, používáme homeopatika 2,5 roku. Synovi vyléčily molusky, angínu, akutní bolest kolena.. Jinak ji používáme při chřipkových stavech. a pomáhají. U tříletého syna nemůže jít o placebo. Homeopatku mám výbornou, píše i brožurky a knihy. Je lékařka a je výborná. Žádné kyvadélko,...Myslím si že homeopatika mohou pomoci, ale určitě může nastat okamžik kdy je na to krátká. Při kašli pozor, sirupy s alkoholem a dalšími srač... se nemají užívat déle jak 5-6 dní. člověk se začne víc zahleňovat. Já to nevěděla, dávala stodal (je na půl homeopatický a z půlky klasický) a tak to dělá taky, a s děckama se to táhlo měsíc. Při dodržení nám to pak přešlo. Také doporučuji Drosetux, je jen homeopatický. Je na suchý a drážlivý kašel. Doporučuji. Při kašlu dávat právě tento.
Obnovuji téma 🙂 Dostala jsem se se synem do slepé uličky. Má opakované záněty kyčlí a klasická léčba vysokou dávkou Nurofenu, no nevím. Příčinu nikdo nehledá, jen tlumí bolest a při další rýmě může zánět znovu dostat. Takže hledám lékaře homeopata, který by malému pomohl...
Mě Homeopatie pomohla na štítnou žlázu. Moc se v tom nevyznám, ale vím, že mi homeopatka něco dala a hodně mi to pomohlo.
také sháním homeopata na doporučení, ideálně Praha východ, děkuji
My máme výbornou dětskou sestřičku u paní doktorky, která nám doporučila AKH (akademie české homeopatie). Jsou to česká homeopatika volně prodejná v lékárnách a my s manželem i naše miminko jsme si jimi krásně a hlavně rychle vyléčili rýmu a nachlazení. Konkrétně Allium cepa. Pomohlo to fakt rychle, až jsme koukali a určitě jimi člověk nic nezkazí. To se spíš bojím ,,normálních" léků z lékárny.
@milena17 Já byla s dcerou ve čtvrtek u homeopatky. Paní doktorka Lapišová je ale z Modřan, což už tedy není Praha - východ. Nemám jí na doporučení. Objevila jsem jí na netu. Působila na mě velice příjemně a doporučila mě i dceři homeo na naše trable. Zatím jsme v začátku "léčby", tak uvidíme za měsíc, kdy jdeme na kontrolu.
děkuji, počkám si na výsledky ;)Modřany by taky šly, to je autem chvilka. Pokud se teda nejede ráno...všude kolony. Každopádně děkuji
@berusinecka dobry den, mohla bych se zeptat cim jste prelecila u ditete molusky? dcera (9let) je mela, po vyskrabnuti se objevily znovu. Nechci s ni znovu na kozni na vyskrabnuti. Mam s homeopatiky dobrou zkusenost ale nikdo mi neni schopny poradit ktere na tento problem pomuzou, dekuji za odpoved
Tak já na homeopatii věřím a využivam ji jak pro sebe tak pro děti. Mám super homeopatku která je zároveň lékařka a u ní jsem se nesetkala ani s kyvadélkem ani s ničím podobným. 🙂