Dobrý den, mám chronické potíže s kvasinkami. Není nic co bych nezkusila. Řada lékařů mi nedokázala pomoct. Mám také různé vyrážky od narození dcery. Poslední lékař mi řekl,že se s tím mám naučit žít a užívat co mi zabírá. Přemýšlím nad návštěvou homeopata. Máte někdo zkušenosti s homeopatii? Dcera měla nějaké homeo na nevolnost v autě a zabralo to. Měla půl roku,takže o placebo efektu nemůže být řeč.
Doporučuji Non toxic a homeo využívám, občas a funguje.
Vyzkoušej a uvidíš, já jsem zrovna homeopatika nezkoušela, ale tady bych to vyzkoušela.
Není to úplně známá věc, ale na výtok funguje řebříček koupel a čaj.
@cila9
Tak po zkušenostech bych homeopatii nebrala. Je to na každém. Účinky homeopatie se dají najít a proč,, fungují,, taky. Nicméně na kvasinky jsem trpěla dlouuuuho. Žádnou sacharidovou dietu jsem nedržela. Pomohlo mi omezit cukry (buchty, sladké mineralky, sušenky atp.) a mléčné výrobky. Nechodit do společných bazénů a možná i saun. Zahodit tanga a nosit bavlněné kalhotky ne umělé neprodyšné. Oblečení (dnes moderní slim kalhoty) nevhodné. Laktobacily, fungicidin, boraxové globule. Při léčbě zalecit i partnera, nebo to bude dokola. Pomáhal mi kontryhelovy a řebřickovy čaj (běžně v lékárně) a nejvíc účinný je řebříček obecný na sedací koupele. 100g natě dát na noc do studené vody, další den zahřát k varu a přilit do koupele. Nejlevnější varianta a účinná.
Ne, už jenom z důvodu na tom, jak homeopatie ,,funguje".
@mamikry byla jsem na imunologii a nic. Hlavně se mi vyskakuje (především v zimě) vyrážka na nohou a rukou. Takové drobné puchýřky a kožní řekla,že asi nějaký druh ekzému a hotovo. Mám vyrážky od porodu. Infekce ještě před tehu. Zkoušela jsem vysadit menst. kalíšek,nevím jestli to může být i ním.
@cila9 A nemuze to byt teda nejaky nedostatek vitaminu? V zime chybi hlavne D-ecko, ale mozna i jine. Ona se muze opravdu rozjet s vekem i nejaka intolerance. Ja jsem treba az ted zjistila, ze mi akne, ktere mam celozivotne, zpusobuji mlecne vyrobky. Kalisek by mel byt sterilni, tam bych asi problem nehledala, spis bych rekla, ze vetsi zlo budou tampony. Taky muze vadit spodni pradlo, pokud treba nenosis bavlnu. Taky mokre plavky, jestli hodis olavat, nebo i hormonalni antikoncepce, ta muze rozhodit pH.
Mně homeopatie nikdy nepomohla, ale za zkoušku asi nic nedáš.
Máš ze stravy vyřazen v rámci možností cukr? Znám nejednu, které se to po vyřazení sladkého srovnalo.