Homeopatický lékař v okolí Brna, doporučíte?

petra0401
15. led 2015

Doporučite dobrého homeopata v Brně?Popř.jaké jsou ceny takové konzultace?děkuji

katerina37
16. led 2015

@petra0401 MUDr, Fildán ulice Tyršova v Brně. Už si přesně nepamatuju kolik stojí první prohlídka a konzultace , ale myslim neco kolem 500,-.
Má i EAV přístroj, na kterém měří elektroakupunkturní body a jejich hodnoty, takže lék, který vloží na misku toho EAV přístroje a prekontroluje zase merením jak na neho bude tvoje telo reagovat jaksi dopredu potvrdí zda lék, který ti nasadí je skutečně ten pravý, který potřebuješ. Říkám sice lék, ale myslím homeopatika nebo informatika atd. Prostě alternativní řešení nemoci. Má vystudovanou medicínu, takže když k nemu půjdeš vem s sebou lékařské zprávy, rozumí jim a pomůžou mu se líp odrazit a najít pravou příčinu nemoci.
Teda pokud nejaké lékařské zprávy máš, když nemáš nevadí, on si určitě poradi.
JInak homeopatika a ostatní veci se dají hned koupit u sestřičky . Já jsem tenkrát myslím za celkovou 3 měsíční léčbu dala 3000,- , ale vyléčil mě atopický ekzém, který jsem měla v podstate od narození a to v katastrofální podobě.
měj se.

jabluncanka
16. led 2015

@petra0401 MUDr.Valentová v Juliánově.

petra0401
autor
16. led 2015

Moc děkuji!!

eviknufik
16. led 2015

Pí Hnilicová na Josefské. Je mnohem pečlivější než MUDr Fildán. Má tatktéž EAV přístroj i ultrazvuk. Provozuje detoxikaci dle mudr. Jonáše.