Detoxikace dle dr. Jonáše, máte zkušenost s terapeuty?

esdomka
27. dub 2017

Ráda bych se zeptala, zda někdo máte zkušenost s terapeuty, kteří se zabývají detoxikací dle dr. Jonáše. Mám konkrétně na mysli Kamila Hodíka z Pardubic a paní Zuzana Křesťanová z Hradce Králové. Psala jsem pí. Křesťanové už asi před měsícem dotaz, zda bych mohla za ní přijít, ale doteď bez odezvy. Znáte prosím někoho z těchto dvou nebo někoho dalšího, na koho bych se mohla obrátit a s nímž máte dobré zkušenosti.
Děkuji.

luu25
27. dub 2017

Ahoj. Ty dva neznám, ale mám zkušenosti s jistou paní z Ostravy když jsem tam ještě bydlívala. Poslala mě za ní matka tehdy s problémy se slinivkou... píšu tohle naprosto upřímně a vážně: jestli můžeš, tak s tím šarlatánstvím ani nezačínej nebo rychle skonči a prohlédnisi "semináře" toho dr. Jonáše. Je to tak podobné sektě až mě z toho mrazí (mám velmi špatné osobní zkušenosti se sektami). Ať už ten pán či ta dáma mají jakékoliv ocenění a diplomy a vystudované cokoliv, ať se ti chlubí že byli na stopadesáti seminářích toho dr. Jonáše, nevěř tomu. Je to past a podvod a to velmi drahý.

Klidně si o tom s tebou popovídám soukromě přes zprávy.

dura175
28. dub 2017

@esdomka Osobní zkušenost s těmito terapeuty nemám, ale s jinými ano. A jak psala @luu25 výše, je to akorát na tahání peněz z lidí. Napíšu ti konkrétní moji zkušenost. Moje sestra na to narazila a začala tam chodit. Paní jí navykládala, kolik má nemocí, streptokoky ve střevech, cosi v míše, v plicích, atd. Předepsala jí kapky (vždycky předepisují 4 lahvičky za cca 1500 Kč) a sestra se "léčila". Já tou dobou bojovala s bolestí hlavy, tak jsem k paní šla taky. Řekla mi, že mám toxoplazmózu v čele a kdoví co ještě dalšího. Zaplatila jsem 2000 za kapky a konzultaci. Na kontrole jsem říkala, že se cítím líp a nic dalšího mě netrápí. A ejhle, paní mi našla další nemoci (něco ve střevech) a buch, zase 4 lahvičky. Po třetí návštěvě jsem odcházela rozčarovaná, protože jsem, samozřejmě, vyfasovala další kapky na další obtíže (i když jsem si na nic nestěžovala), tak jsem tam už nešla. Stálo mě to hodně peněz, ale dobře mi tak. Neměla jsem být naivní... Hlava mě bolela od zablokované krční páteře, takže fyzioterapie to spravila...
Moje sestra tam ještě několikrát šla, ale nakonec tam taky chodit přestala. Pochopila (konečně), že to je jen účinný trik na tahání peněz.

esdomka
autor
29. dub 2017

@dura175 Děkuji Ti za upřímné popsání Tvých zkušeností. Budu tedy opatrná.

luu25
19. kvě 2017

@esdomka a @dura175 Popisuješ přesně mou zkušenost. Také vždy čtyři lahvičky, vždy 1500kč plus první kontrola další pětistovka. Povyprávěla mi jak rozhodně to se mnou vidí bledě, pokud nebudu brát její zaručeně funkční kapky. Na další kontrole jsem jí lhala, že mi je lépe a ona mi to odkývala, že to jasně vidí na tom svém přístroji, že moje slinivka je krásně zacelená (?) a nemá na sobě žádné jizvy (???) ale nějací paraziti se z ní vypustili do oběhu a usadili se mi ve střevech. Další 4 lahvičky, 1500kč. Na další kontrolu se mnou šla moje matka a to bylo najednou parazitů a usazených nečistot. To samé moje matka, té diagnostikovala parazity snad všude, taky cosi v míše jak píšeš a matně si vybavuju taky nějaké streptokoky v hlavě no prostě hrůza...

Takže osobní zkušenost s přímo těmito šarlatány nemám, ale vidím, že jiní dělají téměř to samé...

zerog
19. kvě 2017

Zkusenost mam a to vybornou.Placebo to podle mne neni.Mam zkusenost primo s MUDr.Jonasem,ne jinymi terapeuty.Za mne ano,pomohlo mi to,ale kazdy,jak mysli.

marketanova
18. únor 2021

Já tomu moc nevěřím, piju bylinné čaje, beru mořské řasy a tabletky ostropestřece.