10měsíční holčička se budí, pláče, je neklidná

aklukrak
7. čer 2015

Ahoj, prosím, prosím, o radu. Naše holčička 10 měsíců teď několik dní nechce usnout (dříve pěkně do půl hodinky usnula), budí se v noci (spávala klidně s několika malými probuzeními kvůli dudlíku atd.), pláče. Okamžitě se otočí na břicho a stoupne si a spustí. Je to několikrát za noc série. Téměř nespím, beru si ji potom do postele, abych ji udržela na zádech nebo na boku, aby usnula, a to vždycky spala v postýlce. Mám trochu podezření, že to mohou být zuby... a to počasí k tomu... No, už jsem z toho nešťastná. Pomohla by nějaká homeopatika? Poraďte, prosím☹ A

slunicqqo
7. čer 2015

zkus mín oblíkat i na noc pokud oblíkáš dlouhé ,tady v těch vedrech stačí krátký overálek a přikrýt jen zlehka, ale obecně tady v těch vedrech se spí hůř tak to může být i tím, zoubky to můžou být samozřejmě také, děcka spí v krátkém triku a krataskach a stejně jsou spocení

gosa22
7. čer 2015

souhlasím s méně oblečením, případně dej jen body, ne overal...zkus před spaním namazat dásničky trochou gelíku na zoubky a uvidíš...a proč nemůže spát na bříšku? náš malej se motá v postýlce od půl roku a spí na všechny směry 😉 a teď se mi v těch vedrech taky občas budí...dám mu napít (i když běžně v noci nepije), tím se trošku osvěží a zkusí znovu spát...i já blbě teď spím...a taky na někoho (třeba na mě extra) působí změny tlaku, fáze měsíce...
taky to může být velké množství zážitků během dne a novinek, večer jim to hlavička zpracovává a budí se...za chvíli bude mít rok a vnímá mnohem důkladněji, náš malej to měl taky...vydrž, zase přijde další období a bude zas něco nového... 😉

aklukrak
autor
7. čer 2015

Děkuji za rady🙂 Oblékám ji méně... , přesunuly jsme se do chladnějšího pokoje. Na bříšku někdy spí, ale spíš ji to probouzí a nutí vstávat. nechávám jí volnost, ale ze stoje si prostě sama nelehne☹ Uvidíme, jak to bude další dny. Snažím se, ale dnešní večer byl opět krušný... manžel bude raději spát ve vedlejší místnosti, aby byl odpočatý do práce☹ tak je mi to líto...

zo_ja
7. čer 2015

Naše batole spí v bodyčku s krátkým rukávem a nezakryté. Záleží, kolik máte doma stupňů a na jedinci, přikrýt stačí třeba plínkou. Horko. Pokud kojíš, mlíko hot bude chtít častěji, nebo dej napít vody. Ve vedrech spí špatně skoro všechny děti.