Zpestření pro tatínka před porodem. Poraďte🙂

krdla
2. říj 2016

Ahoj,chtěla bych vymyslet zpestření pro mého muže,za cca 14 dní bych měla nastoupit na císaře,celé těhotenství jsem měla dost komplikované a celou dobu stál při mě. Tak bych chtěla,abychom si ještě něco užili jen jako pár,než budeme rodinka, aby si odpočal, pobavil,cokoliv- jen aby měl trochu zpestření 🙂
Už nechce jít ani na pivo s chlapama,jet na návštěvu za příbuznými- protože se bojí,že bych začla rodit nebo se opět něco stalo 😕
Bříško mám malinké,takže nějaké aktivity mi nevadí 🙂
Díky za každý tip 🙂

iwet91
2. říj 2016

wellnes , romantická večeře, výlet 🙂 určitě je toho spousta , otázka je co by bavilo Vás dva 🙂

nuggett
2. říj 2016

Kino, divadlo, my se chystáme do Brna ( VIDA science centrum Brno) nebo si zajet trochu bokem kde máte hezké prostředí přespat dát sisnidani večeři mrknout po okolí, výlet někde do lázní u nás jsou Teplice nad Bečvou a Luhačovice.. Nevím odkud jsi 😊 já jsem spíš vyletovy a chodící typ..takže mě napadá krom toho co už bylo řečeno toto 😊

monikagurthova
2. říj 2016

@krdla kino, večeře, divadlo....jse o to co vás baví a když ma manžel strach at je to blízko vašeho bydliště 🙂

tery_s
2. říj 2016

@krdla Ahoj, ten wellnes už bych neriskovala, není vhodná sauna ani vířivka a masáž by musela být přímo od někoho specializovaného na těhotenské masáže, jinak je to riskantní. Tak záleží co vás baví, jak by jste chtěli spolu strávit klidný den. Jestli jet někam na výlet, ubytovat se, projít město, jít na večeři přespat v jiném prostředí, ráno hezkou snídani v hotelu 🙂 Nevím odkud jste, tak místo neporadím, my jsme třeba minulý týden jeli takto do Vídně, jsem 33tt nemám tedy žádné komplikace, ani jsem neměla, tak pro mě delší cesta není problém, ale u tebe bude asi lepší vybrat něco do 100km v okolí, at se nestresujete dlouhou cestou... Každopádně něco vymyslete, je to úžasný relax pro oba a užijete si poslední krásné chvilky ve dvou 🙂

krdla
autor
2. říj 2016

Jsme kousek od Chrudimi 🙂 wellness už raději riskovat nebudu, stejně masáž-sauna, to nemůžu... To, že si uděláme výlet do hotelu a tam přespíme, projdeme si město a tak, to jsem taky chtěla, ale jednak nám přes noc teď nemá kdo pohlídat zvířectvo a taky jsme takhle měli jet, pár měsíců zpátky, ještě jsem šla na kontrolu k doktorce a hned mě hnala do nemocnice, že už se mi zkracuje hrdlo 😀 tak to je pak těžký.. napadlo mě udělat mu pěkný den...výlet, potom ukuchtit nějakou super véču (jenže se nám rozbil odpad,tak nám teď po domě ťapou dělnící a neví,co s tím 😀 ,takže máme fakt štěstí)...
ale to kino je dobrý nápad, slyšela jsem, že je super Dítě Bridget Jones, tak to by bylo jednak tématický a taky vtipný 🙂

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru