Ahoj holky,
Když cvičitel s aniballem vytlacite jej celý? Já zavedu prifouknu a tlacim,kdyz je skoro venku,tak musím upustit,strasne to bolí. Asi to dělám blbě 😢
Ahoj, vim ze kdyz jsem zacinala, tak jsem nela obvid 17. Dostala hsem se na 25. Na zacatku to bylo neprijemne, ale postupne to bylo lepsi a lepsi. Raky jsem si vzdycky pocitala kolikrat jsem prifoukla. Musis na to prijit, v jake poloze ti to puhde nejlepe🙂
Ahoj, daří se vám vždy balonek vytlačit od začátku, když jej máte zavedený? Vždy si Aniball zavedu (bez problémů), nafouknu více - na cvičení svalů typem "stáhni/uvolni" dle návodu, potom na vypuzování popř. lehce zmenším obvod. Ale začátek vypuzování mi nejde, vždy si musím pomoci "povytažením" balonku, teprve až se dostanu do určité fáze, tak mi balonek vytlačit jde... Navíc v návodu taky píšou, že tlačit se vyloženě nemá, tak nevím... Díky za reakce.
@zeen5 ja s vytlacenim problem nemam, ani ho neufukuju. To co nafoukam i vytlacim-necham tlacit na hraz i kdyz to stipe, i mimi bude tlacit.
@absintka19: Ufukuji pouze, když mám mnohem více "nafoukáno", jinak se snažím každý den přidávat i při vypuzení ;) Akorát mě lehce znervózňuje, že si vždycky musím balonek lehce povytáhnout, aby to pak šlo...
@haskovaludmila delas to dobre. Vytlaceni boli, nejvic na hrazi. Porod taky nebude bez bolesti. Aniball te nauci tlacit, pocitis obdobnou bolest.
Tve pocity jsou normalni.
@zeen5 měla jsem stejný problém, ale zjistila jsem, že když si ho nezavedu tak moc daleko dovnitř, tak pak jde i "vytlačit" mnohem lépe (já teda spíš vydýchnu a jen jemně zatlačím a přidržuju balonek, aby nevypadl moc rychle, rozdíl v zavedení je ale u mě v mm). Kdykoliv jsem si ho zavedla víc a nafoukla, tak sice držel sám vevniř v pohodě, ale zase mi nešel vytlačit vůbec a malému se to vůbec nelíbilo, musela jsem ho ručně povytáhnout... a jelikož v návodu píšou vyloženě netlačit, tak jsem si řekla, že tohle bylo určitě špatně :D
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Zmenši si obvod (počítala jsem si zmáčknutí při nafukování) a dej několik vytlačení menšího a až pak pomalinku přidávej. Když už je balonek skoro venku, rukou mu dělej protitlak, aby nevyskočil najednou. Pro mě bylo cvičení ke konci hodně nepříjemné, ale ne bolestivé.