Ahoj, malá anketka. Pokud jste se nechali fotit s pupíkem, v jakém týdnu to bylo? Máte z tohoto období jedno focení, nebo jich bylo více? Pokud ano, v jakých týdnech, jen vy samy, nebo i s tatínky (ostatními dětmi)? Probíhalo focení doma, v ateliéru, nebo venku?
díky
Cca v 36.tt a za 3dny jsem rodila 🙂
my na začátku 34. týdne viz album 🙂
My 33tt
Ve 35tt v ateliéru, s přítelem 🙂
První focení cca v 25tt, protože už jsem měla docela pupík a chtěla jsem s manželem vánoční foto. Druhé focení teď 36tt sama. Oboje focení v ateliéru.
34tt, venku, sama.
Ahoj ve 36tt, v parku na jaře a sama, pak když se malá narodila, tak ve čtvtém měsíci celá rodina, pokud by jsi sháněla fotografku ráda doporučím, protože ta naše byla skvělá.
Ve 36 tt, v ateliéru, sama a s manželem.
@palomitacheca Krasne fotecky. Byli jste nedavno v casopise pro maminky, ze jo?
@bartovka83 jojo, byli jsme to my 🙂
@lady_giraffe já se fotila přesně 33 dnů před porodem a myslím, že to byl nějaký 35. nebo 36. týden. Fotili jsme se Spolu s manželem v ateliéru. Kdyby nebyl zrovna leden a zima, tak bych se fotila venku.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
@lady_giraffe v 1. tehotenstvi jsme se fotit nebyli.
V 2. tehotenstvi jsme se byli fotit ve 37. tydnu - foceni probihalo v atelieru a byl tam manzel i syn.
V 3. tehotenstvi jsme se byli v atelieru fotit vsichni, byla jsem ve 33. tydnu. O tyden pozdeji jsem vyrazila na dalsi foceni, tentokrat venku a jen s dcerou 🙂