Těhotenský kurz v Ostravě - doporučíte?

kocisko
18. únor 2018

Kde jste v Ostravě absolvovaly těhotenský kurz? Dalo vám to něco? Není to zbytečné? Co nového jste se dozvěděly? Můžete někdo srovna cviky na těhotenském kurzu s kurzem těhotenské jógy - co bylo intenzivnější?

andelka
18. únor 2018

Já jsem dvakrát chodila na přípravu do FN,ale ne na jejich na konci těhotenství,ale na klinice léčebné rehabilitace na poliklinice. Bylo plavání,cvičení i povídání s pa během toho všeho. Kdybych nepotratila tak bych tam chodila i potřetí. S jógou zkušenost nemám,ale chválí si centrum Lotos v centru Ovy. A jsou dobré prý i kurzy v mateřských centrech,které vede dula.

janea823
18. únor 2018

Já jsem absolvovala kurzu centrum Lotos a chodila jsem i na tehotenskou jógu. Začala jsem až kolem 28tydne a mrzí mě, ze jsem nechodila dřív. Nebolí mě zada, člověk se pěkne protáhl. Kurz jsme absolvovali s manzelem tři mesice před porodem a čím dřív, tím lépe. Spousta věci se hodí ještě v těhotenství. Nemuzu ale porovnávat s jinými kurzy nebo cvičením, ale za mě mohu vřele doporučit.

kocisko
autor
18. únor 2018

@andelka Ja prave na jogu chodim a jsem spokojena, plavat taky muzu chodit sama, proto me hlavne zajima, jestli jsi neco mela z toho povidani s pa, nebo tyhle informace vyctu i na netu, pripadne ziskam od kamaradek-maminek. Pripada mi, ze prvorodicky se tam akorat vydesi.

janea823
18. únor 2018

@kocisko tak upřímně..raději kurz než číst informace na internetu nebo od kamarádek. Kamarádky mohou mít každá jinou zkušenost a spis to vydesi než kurz, kde ti podají ucelené informace. Rozhodne peněz nelituji a naopak jsem se více uklidnila a udělala si svůj názor 😉 každému ale muze vyhovovat něco jiného.

andelka
18. únor 2018

@kocisko tak mě to nevydesilo ale výborně připravilo. A plavání bylo speciálně pro těhotné,taky jako příprava.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru