Ahoj holky,
mohly by jste mi poradit kam chodit cvičit v Ústí nad Labem?
Ahoj, moc dekuju. Já jsem našla jejich stránky a ty mi nefunguji tak už jsem myslela ze ho taky zrušili. Já pravé hledám jógu a nikde nic
Ahoj holky, nemáte nějaký odkaz na to Srdíčko, který funguje? V které dny tam bývá cvičení? Ráda se k vám přidám 🙂 Moc děkuju.
Vendy budeme muset asi zajít osobně ja žádný odkaz co funguje taky nenašla
Ahoj Leni, tak až půjdu kolem, tak se tam zastavím a zjistím to. Jinak jsem koukala, že těhotenské cvičení mají i v Amazonkách každou středu od 17.30 hod. V jakém jsi měsíci? Budu se někde na nějakém cvíču těšit.
To budeš moc hodna Vendy 🙂 taky jsem koukala jen se v tom horku ted dokopat ☹ jsem 25 tyden a ty?
Leni, neměj žádné výčitky, já teď necvičila absolutně vůbec, jen občas procházka, ale jednou se mi i dost zamotala hlava. Nejvíc na mě působí ty změny, takže když už prší a všem je příjemně, tak mě nedělá dobře ta změna tlaku - připadám si jak stará bába a to jsem před těhotenstvím dost cvičila, běhala, učila Zumbu atd. 🙂 Já jsem v 19. týdnu, tak jsi trochu napřed 🙂
Tak ja od záři nic nedělám... Byla jsem na operaci a pak hned otěhotněla 😊
A co příští týden? Nezajdeme někam? 😉
ahoj, do srdíčka už nechodím, přešla jsem do Sluníčka na jogu, ale paní cvičitelka mi teď porodila......pokoušela jsem se vrátit do Srdíčka, ale cvičení je na mě dost agresivní a vůbec mi to neudělalo dobře.....teď už s holkama z cvičení jen chodíme na kafíčka a do srdíčka jsme se shodly, že chodit nebudeme.....já to mám zapár a holkám to také nedělá dobře.......vy už jste byly v těch amazonkách? jaké to tam je?
Mě přijede ve středu šéfka a mame sraz v Karlových Varech abych ji předala region. A nevím jestli to stihnu od půl 6 do Amazonek. V tom Srdicku nevíš kdy cviči?
To nevím, ještě jsem nestihla jít okolo...Také jsem pořád v pracovním procesu. Tak klidně ten další týden, někdy to třeba vyjde 🙂
Dekuju ale jestli to není dobre půjdu příští středu do Anazonek
@lenkarejholcova
@vendy_k holky zkusily jste ty Amazonky? Jake to je? Nebo nejake jine cviceni pro tehotne, nevite o necem, prosim?
Ahoj, ja se přiznám ze v tom vedru jsem na nic jiného bez na bazén nemyslela a tak jsem nikde nebyla...
@lenkarejholcova Napodobne...Jak ti je?
@vendy_k Moc diky!
@lenkarejholcova chapu 🙂
Holky, tak jsem včera byla v Amazonkách a bylo to fajn...Jen jak jsem z toho cvíča už vypadla, tak jsem pak celý večer jen zevlovala u televize 🙂
@vendy_k výborně zatím je vse v pořádku 😊 chvíli mě bolely kyčle ale to přešlo a nemůžu si stěžovat na nic 😊 co ty?
Ja zatim taky vse ok, tak uvidime, jak dlouho to vydrzi 😉 Jsme holky sikovne 🙂
@vendy_k kolikaty jsi tyden? Ja 35...
Ja dneska zacinam 29.tyden...tak to uz se ti to krati,vid? taky uz se tesim...Myslim na tebe a preji hodne energie a dobre nalady az do konce 😉
Ja dneska začala 36 a snad to nezakriknu ale zatím mi je výborně 😊 kde budeš rodit?
Napíšu do zprávičky, ať tady nezahlcujeme tuhle diskuzi 😉
děvčata, v těhu jsem cvičila v https://www.facebook.com/groups/391843047578534... vřele doporučuju, s malou tam chodím na jogu i po porodu a nemusím shánět hlídání 😀
@lenkarejholcova Ahoj, cvičení je každé úterý (16-17:00) a čtvrtek (15-16:00) na Fakultě zdravotnických studií Ujep v tělocvičně, ve městě. 🙂
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Ahoj, já chodím do srdíčka, cvičení je každý pondělí 🙂 chystám se i na jógu, ale v Ústí je skoro všechno zrušeno .....ale v srdíčku je jóga pro maminky, co jsem slyšela, pán je ochotný upravit hodinu i pro těhulky, ale ještě jsem tam nebyla, takže bližší info nemám