Těhotenské cvičení v Ústí nad Labem, poradíte?

lenkarejholcova
20. dub 2015

Ahoj holky,
mohly by jste mi poradit kam chodit cvičit v Ústí nad Labem?

sannnya
21. dub 2015

Ahoj, já chodím do srdíčka, cvičení je každý pondělí 🙂 chystám se i na jógu, ale v Ústí je skoro všechno zrušeno .....ale v srdíčku je jóga pro maminky, co jsem slyšela, pán je ochotný upravit hodinu i pro těhulky, ale ještě jsem tam nebyla, takže bližší info nemám

lenkarejholcova
autor
21. dub 2015

Ahoj, moc dekuju. Já jsem našla jejich stránky a ty mi nefunguji tak už jsem myslela ze ho taky zrušili. Já pravé hledám jógu a nikde nic

vendy_k
4. čer 2015

Ahoj holky, nemáte nějaký odkaz na to Srdíčko, který funguje? V které dny tam bývá cvičení? Ráda se k vám přidám 🙂 Moc děkuju.

lenkarejholcova
autor
9. čer 2015

Vendy budeme muset asi zajít osobně ja žádný odkaz co funguje taky nenašla

vendy_k
11. čer 2015

Ahoj Leni, tak až půjdu kolem, tak se tam zastavím a zjistím to. Jinak jsem koukala, že těhotenské cvičení mají i v Amazonkách každou středu od 17.30 hod. V jakém jsi měsíci? Budu se někde na nějakém cvíču těšit.

lenkarejholcova
autor
14. čer 2015

To budeš moc hodna Vendy 🙂 taky jsem koukala jen se v tom horku ted dokopat ☹ jsem 25 tyden a ty?

vendy_k
15. čer 2015

Leni, neměj žádné výčitky, já teď necvičila absolutně vůbec, jen občas procházka, ale jednou se mi i dost zamotala hlava. Nejvíc na mě působí ty změny, takže když už prší a všem je příjemně, tak mě nedělá dobře ta změna tlaku - připadám si jak stará bába a to jsem před těhotenstvím dost cvičila, běhala, učila Zumbu atd. 🙂 Já jsem v 19. týdnu, tak jsi trochu napřed 🙂

lenkarejholcova
autor
16. čer 2015

Tak ja od záři nic nedělám... Byla jsem na operaci a pak hned otěhotněla 😊

vendy_k
16. čer 2015

A co příští týden? Nezajdeme někam? 😉

sannnya
16. čer 2015

ahoj, do srdíčka už nechodím, přešla jsem do Sluníčka na jogu, ale paní cvičitelka mi teď porodila......pokoušela jsem se vrátit do Srdíčka, ale cvičení je na mě dost agresivní a vůbec mi to neudělalo dobře.....teď už s holkama z cvičení jen chodíme na kafíčka a do srdíčka jsme se shodly, že chodit nebudeme.....já to mám zapár a holkám to také nedělá dobře.......vy už jste byly v těch amazonkách? jaké to tam je?

lenkarejholcova
autor
16. čer 2015

Mě přijede ve středu šéfka a mame sraz v Karlových Varech abych ji předala region. A nevím jestli to stihnu od půl 6 do Amazonek. V tom Srdicku nevíš kdy cviči?

vendy_k
17. čer 2015

To nevím, ještě jsem nestihla jít okolo...Také jsem pořád v pracovním procesu. Tak klidně ten další týden, někdy to třeba vyjde 🙂

vendy_k
17. čer 2015

@sannnya Moc díky za info, mě některá joga taky nedělá dobře, tak asi zůstanu u procházek...a kávičky taky nejsou špatný 🙂

sannnya
17. čer 2015

@vendy_k našla jsem na paní v Srdíčku číslo, chce to jí předem zavolat, protože se často stává, že přesune čas nebo lekci úplně zruší, proto bych se moc nespoléhala na konkrétní čas 777 135 545 😉 jo a cvičí pouze v pondělí

lenkarejholcova
autor
17. čer 2015

Dekuju ale jestli to není dobre půjdu příští středu do Anazonek

barakara
16. srp 2015

@lenkarejholcova
@vendy_k holky zkusily jste ty Amazonky? Jake to je? Nebo nejake jine cviceni pro tehotne, nevite o necem, prosim?

vendy_k
16. srp 2015

@barakara Ahojky,zkusila to kamaradka a byla nadsena,tak se ve stredu taky chystam. pry to je kombinace uvolnovacich cviku a posilko,bylo jich tam sest a lektorka je taky tehotna...Jine cviceni jsem nenasla a popravde ted v tech tropech ani nehledala 🙂

lenkarejholcova
autor
16. srp 2015

Ahoj, ja se přiznám ze v tom vedru jsem na nic jiného bez na bazén nemyslela a tak jsem nikde nebyla...

vendy_k
17. srp 2015

@lenkarejholcova Napodobne...Jak ti je?

barakara
18. srp 2015

@vendy_k Moc diky!
@lenkarejholcova chapu 🙂

vendy_k
20. srp 2015

Holky, tak jsem včera byla v Amazonkách a bylo to fajn...Jen jak jsem z toho cvíča už vypadla, tak jsem pak celý večer jen zevlovala u televize 🙂

lenkarejholcova
autor
21. srp 2015

@vendy_k výborně zatím je vse v pořádku 😊 chvíli mě bolely kyčle ale to přešlo a nemůžu si stěžovat na nic 😊 co ty?

vendy_k
21. srp 2015

Ja zatim taky vse ok, tak uvidime, jak dlouho to vydrzi 😉 Jsme holky sikovne 🙂

lenkarejholcova
autor
21. srp 2015

@vendy_k kolikaty jsi tyden? Ja 35...

vendy_k
22. srp 2015

Ja dneska zacinam 29.tyden...tak to uz se ti to krati,vid? taky uz se tesim...Myslim na tebe a preji hodne energie a dobre nalady az do konce 😉

lenkarejholcova
autor
24. srp 2015

Ja dneska začala 36 a snad to nezakriknu ale zatím mi je výborně 😊 kde budeš rodit?

vendy_k
24. srp 2015

Napíšu do zprávičky, ať tady nezahlcujeme tuhle diskuzi 😉

sannnya
12. říj 2015

děvčata, v těhu jsem cvičila v https://www.facebook.com/groups/391843047578534... vřele doporučuju, s malou tam chodím na jogu i po porodu a nemusím shánět hlídání 😀

michaellaa11
31. říj 2016

@lenkarejholcova Ahoj, cvičení je každé úterý (16-17:00) a čtvrtek (15-16:00) na Fakultě zdravotnických studií Ujep v tělocvičně, ve městě. 🙂

petrurban
Odpověď byla odstraněná
Zobraz

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru