Ahoj holky, než bych to našla a jistě tu taková diskuze už je, ale chtěla jsem se zeptat, co říkáte, nebo jaký máte názor na sex v těhotenství? Respektive v prvním trimestru? Děkuji za odpovědi 🙂
Ahoj, my sex normálně v prvním semestru provozovali. Sice né tak často, protože jsem byla hodně unavená a nafouklá. Ale všechno bylo bez problémů 🙂
Pokud nejedete v čínské medicíně, nemáte potíže...tak dle chuti😉
děkuji, raději se ujistím dnes jsem totiž dostala hroznou chuť na sex, tedy to bylo před pár hodinami, tak jsem se chtěla jen ujistit zda malému nic nehrozí, nerada bych o to přišla, jsem pomalu v 10tt, tak bych nerada něco pokazila, miminko to bude moje první 🙂
@lucy915 ahoj v prvnim trim naprosto v pohode teda kdyz mi zrovna nebylo blbe 😢. Na zacatku druheho jsem zacala krvacet a tak jsme meli utrum ale pak to prestalo a bylo pomalu povoleno. Provozujeme i nyni i kdyz uz jd to vzhledem k brisku slozitejsi ale dokud to pujde provozovat budem. Nevidim na tom noc spatneho, naopak to navozuje dobrou naladu a tim celkove prijemnou atmosferu a klid v rodine 🙂.... frekvence uz neni takova jako za byvala ale porad je to dostacujici 😀
Určitě bych se toho nebála, s manzelem sme to měli stejné, vse bez problémů bohužel poslední 2 tydny mám sílene bolesti v kyčlí a vystřeluje mi bolest do bederní páteře,takze teď nemám ani pomyšlení na jakékoli mazleni. Takže užívej, dokud tě nic neboli 😊
@lucy915 trochu? Byla jsem naprosto v pasti. Frcela jsem na pohotovost. Vylo to v sobotu. Doktor rekl ze je vse ok a nic tam nevidi. Do papiru mi napsal hrozici potrat a poslal mne domu. Po vyetreni to bylo horsi a tak jsem na pohotovost frcela jeste ten fecer znovu a opet vse ok....
Krvaceni z nazjistene priciny. Ta dva dny hsem sla na prvotrimestralni screening a vse ok a za dalsi dva dny bezna kontrola opet vse ok. Trvalo to asi 3 tydny a pak to skoncilo. A mohli jsme pozvolna a opatrne zase zkusit tuleni 🙂
Holky, dopřejte si to, dokud můžete! 😀 jen co mi narostlo bříško, tak manžel měl strach, že by mrňouskovi ublížil a že už to není normální, prostě břicho = překážka a měl strach se mě dotknout 😀 já na něj mám chutě pořád a to mám 3 týdny do porodu, někdy bych z něj strhala snad ty trenky zubama 🤐 ... v 2. trimestu to nešlo, byly problémy. Takže pokud nemáte komplikace, tak jo ......
@lucy915 to si porad opakukes ze je neco blbe a hned si zase rikas ze ne to bude dobry.... ale ja nekde hluboko fakt citila ze to vyjde. Mam za sebou 2x zt a vzdy jsem mela oicit ze tehu neni uplne dobre a a kdyz jsem vekala dceru a i ted tak jsem proste vedela ze to klapne. Je to takovy asi sesty smysl.... nebo co ale ta bezmoc, kdyz se neco deje je hrozna.
.
Obnovuji..... Jak to máte se sexem po IVF? Jsem po KETu 7tt, od transféru sex nebyl a chut by byla 😊 doktoři nic neříkali a já jsem se nějak neptala....
@kaculik007
Pokud je chuť a neboli tě to tak myslím, že není problém 🙂
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Pokud nejsou žádne problemy, tak uplne v pohode od zacatku do konce těhotenstvi 😉