Zdravím, chtěla bych se zeptat, jestli má někdo zkušenost s tímto přístrojem na poslech srdíčka miminka v bříšku: http://elektrocoleti.cz/1039-prenatalni-odposle....
Minulé těhotenství jsem o miminko přišla a teď jsem čerstvě znovu těhotná, ale mám hrozný strach, že i tomuto mému miminku by mohlo přestat být srdíčko. Vím, jak je důležitý být hlavně co nejvíc v klidu, tak jsem si říkala, že by mě taková kontrola kdykoliv doma mohla uklidnit. Jen si nejsem jistá, jestli je ten přístroj opravdu spolehlivý. Neznáte ho někdo? Děkuji.
Mám Angelsounds a díkybohu za něj. Hodněkrát už mě uklidnil. Taky jsem o první přišla, tak to mám furt v hlavě.
@limba111 také mám angelsounds... jsem moc spokojena, tedy jak se mala hodně hýbe už ho moc často nepoužívám, ale ze začátku jsem se Tim hodně uklidnovala... Už jsme dvakrát o mimco přišli, tak jsem nechtěla byt zbytečne vystresovana🙂
Ahoj. Na Angelsounds nedám dopustit, díky němu jsem přežila celé těhotenství 🙂 o mimčo jsme 2x přišli, takže než se začal prcek pořádně hýbat, tak jsem ho pravidelně poslouchala, abych si byla jistá, že je uvnitř všechno v pořádku. I teď ke konci, když už nemá tolik místa, si ho občas poslouchám a je to super 🙂 takže vřele doporučuju, ten doppler, co jsi dala odkaz, ten je zbytečně drahý, angelsounds je taky v pohodě, jen doporučuju na youtube naposlouchat, jak má to srdíčko správně znít, abys neposlouchala třeba svou břišní tepnu 🙂
Ahoj, děkuji moc všem za odpovědi. Hlavně jste mě uklidnily, že nejsem blázen, když si chci takovou věc pořídit 🙂 Podívám se po tom Angelsounds. Díky a mějte se.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
@limba111 Ahoj, ja teda nemam tento, koupila jsem si Angelsounds. Byl i levnejsi nez to, co jsi posilala v odkazu, jen to nemeri tep. Jen ho slysis. A spokojenost, dava mi to pocit klidu 🙂 posloucham tak jednou tydne cca od 11. tydne. Spolehlive to podle me samo o sobe je, jen si to mimco musis najit, coz je ze zacatku trochu orisek, no a pak jsem nekde cetla, ze se mimco muze blbe otocit a pak to neni slyset. To se mi ale nestalo.