ahoj maminky!
Prosim poradte kam v Olomouci na predporodni kurz prip na nejake cviceni pro tehotne.
diky
K
ahoj, já chodím do Delfínka ve středu na jógu a předporodní plánuju v Pomadolu
Ahoj, já na dvou lekcích byla v POmadolu a už nikdy víc. Cvičení před kurzem nic moc, spíš kecání a pár cviků. A samotný kurz pak takový rozpačitý. POr. asistentka taková na mě až moc suveréní, když mluvila o plínkách, četla to z papíru, k porodu pustila jakýsi film. Prostě to co si můžeš přečíst taky. Na všecko má jasný názor a vlastní těhu nezažila, což mi přijde nepraktické.
No a pak jsem začla chodit k Ivaně Pavlíkové, a je to nesrovnatelné. Chová se s úctou ke každé těhuli. Cvičení je opravdu hodina cvičení, při kterém si člověk pořádně mákne a druhý den to na sobě cítí. No a kurz je povídání prakticky - praktické rady a tipy, to co nevyčetš v knížce, mluví z ní zkušenost jak z porodnice, tak z jejího mateřství.
No a prostředí moc pěkné a příjmné, taková oáza🙂
@missbow a prosím tě nepamatuješ si jméno té PA v Pomadolu?
@missbow díky za tip 🙂
Holky, jdete ted některá na nějaký předporodní kurz?
Ahoj holky,nevite kde je v olmiku nejake cviceni ci plavani,ktere by bylo az tak po ctvrte.Co jsem zatim nasla je vsechno kolem jedne a druhe...reknete mi ktera normalne pracujici zenska to stiha? :O Ja napriklad koncim kazdy den ve ctyri.... ☹ Diky za jakekoliv info 😉
Ahoj holky,
ja jsem letos chodila na predporodni kurzy do Pomadolu a musim rict, ze jsem byla spokojena. Maji tam novou porodni asistentku, ktera dlouho delala na porodnim sale. Je videt, ze ma prehled. Cviceni bylo fajn a predala nam hodne uzitecnych rad, nejen k porodu. Chodila jsem k ni i na plavani. 😉
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Já chtěla chodit na plavání pro těhotné v Balneo centru v hotelu Flora. Jinak mrkni na stránky www.ivanapavlikova.cz