Předporodní kurz nebo cvičení na Tišnovsku

decra
14. črc 2015

Nevíte někdo o nějakém předporodním kurzu, případně jen cvičení pro těhulky, třeba na balonech, někde v okolí Tišnova? (případně Bystřice nad Pernštejnem? )Do Brna jezdit nechci, jsou teď samé objížďky a výluky :(

cb
14. črc 2015

http://www.studanka-tisnov.cz/program/tydenni-p... Ahoj ve stredu a ve ctvrtek tady v Tisnove,ale jeste jsem tam nebyla kvuli horku. ChStam se pristi tyden ve ctvrtek.

blahova_andrea
14. črc 2015

k této LP chodila na cvičení a přípravu k porodu kamarádka http://mamkysbrisky.webnode.cz/

cb
14. črc 2015

Ahoj a byla s ní spokujená? Díky

decra
autor
14. črc 2015

@cb ahoj, vypadá to dobře,ale nikde jsem nenašla cenu? nevíš (doufám,že nevadí tykání) cenu?? ráda bych někam chodila, jsem prvorodička, tak bych něco ráda pochytila, ale musím bohužel řešit i finanční stránku :(

blahova_andrea
14. črc 2015

@cb byla. paní mňačková je moc příjemná. mě se u prvního dítěte nepodařilo kojení, tak jsem si ji před porodem druhého pozvala domů na základy laktace a kojím do teď a ještě asi dlouho budu 😅 cvičení já teda osobně vyzkoušené nemám, ale kamarádka říkala, že bylo cvičení i nějaká ta teorie, že je to nějak propojené. ale tak více na těch webovkách nebo kontaktovat přímo LP 😉

cb
14. črc 2015

Ahoj,cena by mela byt 60 za lekci. Coz se mi zda fajn. Doufam ze nebudou horka a budu moct jit ten prisri tyden an zkousku. Jsem taky prvorodicka a potrebuju uz nejaky pohyb. V kolikatem jsi tydnu? Ja 20. Tykani neva,beru to jako samozrejme tady na webu.

cb
14. črc 2015

Jo,diky,to je ona,tak mozna zkusim i ten jeji kurz,abych se neco dozvedela,jsem prvorodicka jak pisu,takze vim uplny nic o tehotenstvi,rozeni a kojeni...

decra
autor
14. črc 2015

tak 60Kč za lekci by šlo...já jsem dnes začala 21. týden, takže jsem na tom stejně jako ty! Pohyb potřebuji jako sůl, kvůli práci jsem doma na nemocenské, tak musím ještě vyřešit vycházky, aby mi nepřišla kontrola, když budu na cvičení :( ale rozhodně se sebou musím něco dělat, protože mám odmalička problém s váhou a teď jen kynu...

cb
14. črc 2015

@decra je tak to je dobry,to sme fakt podobne, jinak tech 60 jde,v brne je to tak pres 100, na nesch. me uz taky chtela doktorka poslat kvuli omdlivani,ale jeste jsem to posunula na srpen,ale tak si rikam kdyz budes na specialnim cviceni pro tehotny,tak by to mohlo byt pro kontrolu polehcujici okolnost

blahova_andrea
15. črc 2015

@cb nechci ti brát iluze, ale kontrole je jedno, že jdeš na cvičení pro těhotné. jsou i dr., které jsou totální krávy, natož pak kontrola. kamarádka měla neschopenku a chtěla chodit cvičit a chtěla jen tedy posunout vycházkové hodiny, aby to stíhala, protože si našla nějaké dotované cvičení a dr. jí řekla, že jestli může chodit cvičit, tak může chodit i do práce, tak ať si vybere. buď jí neschopenku zruší a může si cvičit a nebo bude sedět doma na zadku. kontrole bude jedno, proč nejsi doma. zazvoní, nikdo neotevře a je průšvih. ty pak budeš zpětně dokazovat kde jsi byla a proč a myslím, že cvičení polehčující okolností nebude 😅

decra
autor
15. črc 2015

no tak uvidíme, jak to bude u mé doktorky, zatím jsem s ní neměla problém ohledně prodloužení vycházek nebo odcestování na víkend...neschopenku mám kvůli těžké práci, jinak mi až na nízký tlak nic není, tak třeba to projde...

blahova_andrea
15. črc 2015

@decra pokud máš rozumnou dr., tak posunout vycházky, aby ti vycházelo cvičení nebude problém. to jen kamarádka měla na dr. prostě smůlu. já taky během neschopenky měnila adresy pobytu i hodiny vycházet a nikdy problém nebyl. jen se musí najít kompromis, aby to vyhovovalo nám i doktoři splnili, co musí, aby neměl nikdo případně problémy. hlavně za kamarádky byly ještě u těhotenství neomezené vycházky, takže tam to byl fakt naschvál a nepochopení ze strany dr. teď jsou vycházky omezené, takže jdou ty hodiny jen jinak rozložit, posunout, ale všechno jde, když se chce 🙂

cb
15. črc 2015

Tak to je des s tema vychazkama. Horsi nez domaci vezeni.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru