Holky, chodíte v Praze někam na plavání pro těhotné? Dejte tip, díky.
gabrioletka, určitě, a je to i nějaké cvičení ve vodě nebo jak to vypadá? A v kolik hodin? Chodím do práce, takže můžu až po 17h., díky.
ahoj holly,
ja jezdim do hotelu step. Ja si plavu individualne,ale vim,ze tam delaj nejaky aqua aerobic pro tehulky. Mrkni na stranky http://www.sportcentrumstep.cz/cz/bazen/aqua-fi...
Jinak bazenek je moc hezkej, personal milej, je to tam cisty a vonavy. V praze jsem nic hezciho zatim nenasla.
ahoj, to vypadá pěkně, a nevíš, jestli mají otevřeno i přes prázdniíny? Všude, kam jsem volala, je o prázdninách zavřeno...
Ahoj holky, plavčo v Riegrových sadech začíná 1.9., bazén teda nic moc (myslím okolí) ale voda je tam čistá. Plave se s destičkou nebo bez, dýchá se do vody a tak. trvá to 45 min a stojí to bud 250/ hod a nebo když si koupíč permici tak 190/hod. Já si koupila prmici za 1900 Kč a z toho mi 1200 Kč přispěla pojišťovna OZP.. Tak uvidíš 🙂
Ahoj, v diskuzi je starší příspěvek o hotelu Step. Bazén mne zaujal, ale ještě jsem jej nenavštívila. Těhulky, chodíte sem plavat?
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Ahoj, já chodím každé pondělí do Riegrových sadů do sportovního centra, pořádá to por. asistentka Hana Šimánková, já jsem moc spokojená, budeš chtít kontakt?