Ahoj,
mažu se krémem s DMKa, ze začátku mi přišlo super, že je vůně hodně jemná a skoro ji necítím, ale teď mi teda začala vadit 😒 Máte tip na nějakej neparfémovanej krém? Aby nestál moc, našla jsem nějakej za 1000.- Kč 😨
Díky za všechny nápady a rady 😉
@pajushak
http://www.hristina.cz/prirodni-telovy-olej-pro...
Možná olej bude lepší,ale u toho nevím,jestli je bez vůně
Mám ten olej z Hristiny a je úplný bez vůně a skvěle se roztírá, takže za mě super 😉
@summer2012
Děkuji vám, něco z toho určitě zkusím 😉 Není ten olej moc mastnej? Nebo jak dobře a rychle se vsakuje? Zkusila sem se namazat kokosovým olejem a obecně oleje moc nemusím 😉
@pajushak Já oleje taky právě moc nemusím, ale tenhle se vstřebává moc dobře a stačí ho trochu 😉 zkoušela jsem i bi-oil ale připadala jsem si po něm mastná a přestože pěkně voní, vadilo mi že je pak cítit oblečení, pyžamo, povlečení... s tímhle jsem fakt spokojená tak snad bude i fungovat a strie se neobjeví 😉
@summer2012 Já si vybírala i podle složení,v některých byla ropa a jiné né zrovna moc vhodné látky pro těhotné......Nestačila jsem se divit
Používám makadamiový olej z HPA a je super, Je to 100% přírodní, krásně se vstřebá a nejsem po něm mastná. A cena je taky super, mám velké balení a myslím, že mi vystačí na celé těhotenství 🙂.
@soyevita Hristina má právě všechnu kosmetiku čiště přírodní, takže za mě super...používám i šampon apod. a jsem fajt spokojená 😉
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
@pajushak http://www.hristina.cz/prirodni-telovy-balzam-p...
Tenhle jsem používala během posledního těhotenství,je bez vůně,ale dost hutný,musíš rozehřát v rukách a pak roztírat.Olejíček od této značky jsem nezkoušela,ale určitě bude fajn🙂
Ale koupila jsem si celou řadu pro miminka a krásně voní.S mlékem se mažu já😉