Jak to máte v létě s koupáním během těhotenství? Moře je v pohodě, ale chodíte bez obav i někam jinam?
Případně máte tip na nějaké plavání v Praze a okolí? A je jedno, jestli přírodní, nebo bazén. 🙂
Jsem 31 tt a zatím lezu naprosto do všeho - řeky, potoky, nádrže, rybníky, přehrady, :D v horách, v nížinách... vyloženě vyvalovat k vodě se nechodím, to mě nebaví, ale v rámci túry, výletu, beru koupačku jako nutnost, už někdy od dubna 🙂 Ideálně bez plavek, nesnáším tu mokrou látku, když jsem někde u vody déle, mám buď dvoje plavky nebo se po koupání převlíknu třeba do šatů. Žádné tampony nepoužívám.
Přidám svoji zkušenost,mám docela rizikové těhotenství a i po poradě s několika dr.a genetikem,me bylo řečeno,pokud nekrvacite není problém.Ale je lepší použít probioticke tampony,převléct druhé plavky ,popř.doma udělat výplach a není problem🙂takže asi tak
@malinkaelinka ty seš normálně můj člověk 😉
@konidana to mě těší, to se mi moc nestává 🙂
@kkaajinka no vidiš, já mám rizikové těhotenství a veřejné koupání mám zakázané. Naštěstí máme bázén se slanou vodou a to mám povolené. Hlavně se tam koupe jen naše rodina.
Asi co doktor, tak jiný názor.
Já teda veřejné koupaliště nemám ráda, vadí mi představa, že je někdo nemytý, zpocený a já se koupu vedle něj.
@sweet81ono asi taky jde o to v čem je rizikové😉 tak já koupaliště nemusím a nejsem typ co je ve vodě víc jak 5minut,ale jelikož mám doma 6ti letou dceru která koupání miluje,nic nenadelam.Navic loni jsem celé leto kvůli strachu, že jsem tehotna nechodila na koupaliste,vyhýbala se všemu zakazanemu a stejně to skočilo v 16tt spatne.Tak letos už se nicim neomezuju a dělám dle svého rozumu a pokud mě navic více dr.nezavisle na sobě reklo,že můžu,tak to kaslu
Koupala jsem se normálně v rybnicich, pokud nebyly extra špinavé. Ptala jsem se na to i dr a ten mi to odsouhlasil a spíš se tvářil, proč to vůbec řeším. Tampony nedoporučoval, že trochu otevřou vchod do pochvy a něco se tam spíš zavleče, než když se jde bez nich.
Při obou těhotenství jsem se koupala na koupališti. Doktorka mi říkala, ženy to nevadí, ale měsíc před porodem už nedoporučuje kvůli případné infekci a zánětům. První těhotenství v pohodě, druhé zatím také bez problémů
Holky, používáte některá už menstruační plavky?
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
@beatty do přírodního bych nesla určitě. Na nějaké koupaliště asi taky ne. Když už, tak nějaký menší bazén kam nechodí tolik lidí... Jestli teda v Praze takový je... A koupit ty tampony na koupání.