Ahoj uvazuji ze si poridim mic sice nemam nejak pupek v 6 mes. Ale treba na sezeni a do sprchy na sednuti? Boli me zada cely den jsem na nohach v praci i doma . Na zada trpim od mala.dekuji
Ja nic pouzivala, kdyz se mi mala ke konci tehu otocila k pateri a utlacovala tam nejake nervy, bylo to hrozne a jedine, co mi ulevovalo, bylo skakani na balonu...u porodu jsem naopak vubec nepouzivala, nejdriv mi totiz skakani zastavovalo porod a pak uz jsem zase nenohla sedet, jak byla mala dole
ve sprše během porodu byl super, ale doma bych si ho do sprchy teda nedávala - rychle se osprchuju a lezu ven .... mi jako úplně na konci prvního těhu ( tak poslední měsíc) pomáhalo když jsem si klekla na zem a lokty jsem se o míč opírala - tak jsem vydržela klidně 2 hodiny dívat se na film když už mně bolely bedra k nevydržení ... teď s druhým mám nějaké 2 měsíce do porodu a ještě jsem balon nevytáhla ... upřímně na ty bolavé kyčle mi pomáhá snad jen si lehnout na tvrdou zem na znak ( což se ale zase nelíbí malé v bříšku) :-/
@nellymarke V prvim tehotenstvi mi pomahal na bolesti v bedrech, pohupovani na nem zejmena vecer, v den porodu jsem si na nem doma ulevovala od kontrakci stridave s teplou vanou a pak uz jen rychle do porodnice, po porodu zase to byla jedina vec, na ktere dite usnulo a ja neskocila z balkonu. Klidne bych ho brala i do sprchy (utru pak rucnikem) ale ja mam vzhledem ke sve vysce ten nejvetsi a tak obrovsky sprch.kout nemame. Ve druhem tehotenstvi jsem ho pouzivala take.
Míč je můj průvodce už potřetí, úžasný na sezení, cvičení,první dobu porodní.. paráda.
@ange_de_la_morte já ho vytáhla zrovna asi před 14 dny,3 měsíce před porodem. Tu polohu co píšeš používám teď často. Bolí mě kyčle a stydké kosti. A i se mi na něm dobře sedí, stačí se jen trochu pohupovat.
Jo a na balóně jsem uspávala i mimco,kolikrát až do 1 roku. Takže za mě super věc na mnoho měsíců.
@andelka : to zas jo, když malý v noci nechtěl spát tak balon jsem využila maximálně ... už ho asi taky vytáhnu - jen nevím jestli na něm budu trávit čas já nebo spíš syn 😀
Jsem 39tt a míč jsem nevytahla. Pro mne to byly zbytečně vyhozené peníze.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
@nellymarke Mic je fajn, ja ho na sezeni u pocitace pouzivala i jako netehotna. Ale tedy uprimne do sprchy doma si ho fakt nedokazu predstavit, jednak bude skoro vetsi nez bezny sprchac a druhak co pak s tou mohrou kouli...