Epi-no versus Aniball - jaký je rozdíl?

amy80
7. lis 2014

Zdravim vsechny budouci maminky, maminkyzvazuju koupi jedne z tehle pomucek, a nikde jsem se zatim nedozvedela, jaky je mezi nimi vlastne rozdil - teda krome ceny 😀
Vetsinou se docitam, ze to "asi bude stejne", je tu ale nekdo kdo muze opravdu porovnat z vlastni zkusenosti? Diky 🙂

amy80
autor
7. lis 2014

A vlastne jeste jeden dotaz - neni mozne, ze po cviceni s balonkem pak zustane pochva uz naporad vic roztazena, nez kdyz tou cestou jen jednorazove projde dite?
Mozna je to hloupy dotaz, ale proste me to taky napadlo, ze treba po porodu se ty prislusne svaly zase stahnou, kdezto s balonkem se jaksi dlouhodobeji vytahavaji, tak aby to tak potom nezustalo...? 🙂

amy80
autor
7. lis 2014

@vercas01 Diky, ale me by zajimaly opravdu hlavne ty rozdily, o zkusenostech s balonky jsem uz nacetla dost, ale zatim jsem nenarazila na srovnani.

lrg
7. lis 2014

Taky by mě to zajímalo, ale těžko asi najdeš někoho, kdo by si pořídil oba dva typy. Zbývá jen studovat recenze a udělat si vlastní obrázek. Myslím, že několikatýdenní trénování s balónkem musí nějaké následky zanechat, ale vzhledem k tomu, jak hrozné problémy jsem měla po prvním porodu s nástřihem, tak si ho pořídím i kdyby mi měla pak plandat až u kolen 🙂

selverin
8. lis 2014

@amy80
@lrg
tak vzhledem k tomu, že to vypadá naprosto stejně, princip je stejný i použití, tak v tom dnes rozdíl nevidím.... 🙂 maminky zvládají porod bez poranění jak díky epinu tak díky aniballu... já cvičila s epinem, bohužel jsem před rokem o aniballu vůbec nevěděla, tak jsem za to dala nekřesťanský peníze. Jestli ještě někdy budu mít další děti, tak rozhodně jdu aniballu 🙂

isabelafuentes
16. bře 2017

Obnovuji diskuzi - jake jsou rozdíly mezi Epino a Aniballem?
Ktery jste si vybraly a proc?

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru