Ahoj holky, jsem už čtvrtý týden doma a ráda bych, abych úplně nezrosolovatěla, tak mě napadlo, že bych mohla začít trošku cvičit doma.... jen když mi nebude blbě, to je samozřejmé... nějaké cviky na záda (bolí bederka) a tak na protažení, hlavně zadek, nohy. je mi jasné, že břicho cvičit nebudu, ale nemáte nějakou inspiraci, co bych mohla a co ne? na běh se opravdu necítím (i když ho miluju a ještě před tím, než mi zašli ty nevolnosti celodenní, jsem bez problémů běhala 4 - 5 km)... děkuji
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Cvičení se doporučuje po ukončení 1.trimestru, ale já taky cvičila (hlavně pilates a na míči), snažila jsem se vyhnout cvičení na břicho. Zkus si zadat na you tube cvičení pro těhotné, je tam spousta odkazů , a určite si kup velký i malý míč. Na tom velkém je výborné si na něj sednout kdykoliv během dne a jen pomaly se jakoby pohupovat ze strany na stranu a spředu dozadu, hlevně neskákat!