Chtěla bych toto těhotenství prožít trošku aktivněji než to první. To znamená, že bych se chtěla vyvarovat velkého přírustku váhy a taky chci zůstat aspoň v téhle ( ikdyž ničemné kondici a nebýt na tom hůř. Jaké cvičení jste prováděli? Cvičili jste podle něčeho - někoho a nebo podle sebe? Mimo posilování břicha samozřejmně 🙂
tak zalezi, jestli jsi do ted neco delala (a co) a nebo jestli te to "chytlo" az ted... podle toho bych se zaridila.
@nerreidda nemyslim si ze by s tim byl problem... nemela bys skakat a cvicit prime brisni svaly.... jinak za me doporucuju prave gravi jogu (i kdyz tam teda most nedelame 😀 ), plavani, chuze a nebo mrknout na netu...treba neco takovyho:
http://www.youtube.com/user/PilatesforPregnancy...
@nerreidda Já jsem až do konce července (rodila jsem na začátku října) cvičila SM systém, chodila jsem do posilovny na stepper a běhací pás, jezdila jsem na kole, a pak pod dohledem ještě fyzio spešl cvičení. Nebýt toho, že se mi začal zkracovat čípek, na což cvičení vliv určitě nemělo, cvičila bych určitě tak do poloviny září...ale bohužel 😉 Nicméně nejsou-li žádné problémy, tak hurá do toho, jen nepřepínat bříško, ale to je jasný 😉
Já jsem před těhu byla zvyklá cvičit pravidelně, min. 3x-4x týdně a když jsem otěhotněla, tak mi doktor veškerý pohyb zakázal.. povolil mi jen chůzi...:( takže se každý den snažím hodně chodit pěšky, na procházky, protože bych se jinak zbláznila. Tak jestli Tvůj doktor nemá žádné námitky, tak bych nějaký cvíčo zkusila 🙂
ja jsem hodne sportovni clovek 🙂 takze jsem pred tehu cvicila , posilovala a tak...a cvicila jsem v tehu taky ... 🙂 v minulem tehu porad az do porodu ...cvicila jsem pak doma....kalanetiku - /pilates a joga me nikdy nejak nenadchly/...je to i posilovani a na zpevneni tela ...kazdopadne i v tehu posiluji brisko ..nemela jsme zadny problem v minulem tehu s tim problem ...samo ze to neprepinam ale posiluji lehce ...a ne jako netehu naplno ale cvicim i ted v dalsim tehu .../ brisko taky obcas dam.../ samo ze ted mam taky hodne pohybu kolem male 😀 takze od rana v jednom kole...ale kdyz spi tak si tu svoji cvicici partii dam 😀 - taky samo zalezi na stavu kazde z nas ...jinak do ted jsem jezdila i na kole... a v pohode...
Akorát jsem objevila tracy anderson - workout for pregnant, má to po měsících, zzítra začnu....
Já mám také vyzkoušenou gravidjógu, potom už jsem cvičila i sama doma, hodně mi to pomohlo na protáhnutí, proti bolestem zad, později i kyčlí a na uvolnění mi také hodně pomohly dýchací cviky, podobné jako viz.odkaz......
Objevila jsem vyborny clanek o joze v tehotenstvi...je tam krasne popsano, co clovek muze a co ne.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
já byla dle doporučení gyndařky na gravi józe, 2x, snažila jsem se a nechápala, jak holky, s bubnem nehorázným udělaj most..a s termíen včera..ale i tak jsem nesportující kopyto, "naštěstí" mi to zakázali...