Cvičení pro těhulky v Praze, kde?

lilinek
29. říj 2014

Krasny den vsem,
rada bych se vas zeptala, kam jste v Praze chodily cvicit a od jakeho mesice je to nejlepsi...jsem teprve v 1.trimestru a navic cekame prvni dite, takze jsem vyplasena ze vseho a nerada bych neco udelala spatne 🙂 pohyb mi chybi a rada bych taky poznala nejake budouci maminky, vsak to znate...Moc vam dekuji za info a mejte se krasne🙂

ditka4
Odpověď byla odstraněná
Zobraz
lilinek
autor
8. lis 2014

A jake cviceni si predstavujes? ja chodila na Andel do Euforie, tam toho maji spoustu, treba zumbu, trampies,pilox, jogu atd. A pak taky na Jirak, tam to bylo taky super. V Praze je toho spousta🙂

jitavrtule
20. lis 2014

@lilinek ja absolvovala těho-jogu minuly tyden v Studiu Elixiru na Jířáku, doporučená byla od 13. týdne, ja jsem teď v 15.tém. Všichni vypadali, že jsou tak minimálně v 30.tém - megapupky 🙂 takže jsem se s lektorkou Ivou domluvila, že budu chodit k ní na lekce normální powerjogy, že zatím jsem až tak fyzicky nelimitovana a ona mi rekne, kdybych nejaké cviky nemela delat. Byla jsem vcera a bylo to bezva, nekteré cviky jsem delala jinak nez ostatni, Iva mi vzdycky rekla a ukazala. Ty jeji hodiny me bavi, chodila jsem k ni loni a je super - rekne, ukaze, opravi, hlida dychani, navic je moc sympaticka 🙂
Jinak mají v Elixiru I těho-pilates, to mě nelákalo. Ceny rozumné (na těhotenské cvičení), 140,- za hodinu.
Kam chci, ale ještě jsem nebyla - v Cordeusu na P6 mají cvíčo pro těhule v bazénu, PO a ČT, doufám, že mi to vyjde příští týden. To taky doporučují od cca 13. týdne .

lilinek
autor
23. lis 2014

Super, dekuju...ja jdu v utery prave se zeptat nekam do Vodickovy na to cviceni ve vode. Na netu maji cenu 1700za 10hodin, a moje pojistovna by na to mela prispivat15ti%slevou, tak pak taky napisu...

hany_bany
2. led 2015

Ahoj holky, já bych chtěla vyzkoušet klub slunečnice u staroměstské, tak uvidím, pak se podělím o zkušenost 🙂

julie77a
22. led 2015

Ahoj holky, já jsem byla v pondělí na těhu plavání v CORDEU na Praze 6...a moc se mi to líbilo. Menší bazén s teplou vodou a celkem jsme tam byly 4, takže pohoda 🙂

terezapetrova
23. bře 2015

@jitavrtule prosím prosím na tom Jiraku tehu jóga mají nějaké webový stránky? Hledám konkrétně teh cvičeni nebo jógu v Praze v dopoledních hodinach, či v dřívějších odpoledních ale zda se to jako problém :(

jitavrtule
23. bře 2015

@terezapetrova http://www.elixirstudio.cz/index.php/cviceni-ro... ale v elixiru jsou až navečer, nejdřív od 5. já tam právě chodila, dokud jsem ještě chodila do práce.
mrkni ještě sem, tady je všechno, tam určitě něco dopo najdeš..
http://www.cviceni-pro-tehotne.cz/

terezapetrova
23. bře 2015

@jitavrtule díky moc, mrknu 🙂 nu pravé asi jsi čekala první? Jako bezdětná bych taky klidně chodila večer ale ted se to už moc nehodí 🙂

jitavrtule
23. bře 2015

@terezapetrova ještě pořád čekám 😉 ale už se mi to krátí a hlavně už jsem na mateřský.

terezapetrova
24. bře 2015

@jitavrtule no ju tak přeji pohodovy konec, porod a zdravé miminko 🙂

rmajcherova
5. dub 2015

Ahoje mamičky, resp. budúce mamičky. Veľmi Vás prosím o vyplnenie dotazníka, ktorý je súčasťou mojej bakalárskej práce. Týka sa všetkých z Vás, kt. ste cvičili Pilates alebo iné cvičenie počas tehotenstva. Za vyplnenie Vám veľmi pekne ďakujem emoticon))
Link na dotazník:
http://www.survio.com/survey/d/D5L4V9A1Y2V7A9B6J

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru