Ahoj holky, nevíte o nějakém cvičení pro těhotné někde v okolí Prahy 4 Libuše? Jedno bylo tady přímo u nás,ale pro nedostatek zájmu je zrušeno.A v Krči berou jen maminky, které tam budou rodit.Díky za radu 😉
Ahoj mineo moooc ti děkuji. Hned jdu na to juknout. Já už myslela, že mám smůlu a že nic nenajdu. Jsi moc hodná.Ty už to máš za pár viď? To ti závidim. A kde budeš rodit? V Krči?Já z Apolináře.
Jj, já jdu do Krče. Na přípravu k porodu s námi chodila i paní registrovaná u Apolináře, akorát se nezúčastnila exkurze na porodní sál, protože ta byla právě v Krči.
Tak to je ok. Já to mám ještě za pár, tak si zatím užiju to cvičení. jen se tam zatím nemůžu dovolat, tak snad se mi to podaří 😉
Holky potrebovala bych poradit nejake cviceni pro tehotne na Praze 4 a okoli.. Nemate nekdo nejaky tip?
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Barbarku, můžu doporučit www.graviditas.eu - je to v MŠ Pohádka kousek od OBI v Modřanech (ul. Imrychova). Na cvičení jsem ze zdravotních důvodů nechodila, ale chodila jsem tam na přípravu k porodu - absolutně super! Některé zdravotní pojišťovny ti to dokonce proplatí.