Čím se mazat/olejíčkovat, když rosteme? 🙂

mouse77
4. dub 2017

Maminky, poradíte, co si mam pořídit na mazání, abych mi kůže moc nepopraskala? Díky

35_a_budu_mamka
4. dub 2017

Měla jsem Bepanthen pro těhulky přes den a na noc máslo (o víkendech i přes den, stačilo malinko a nechat před oblékáním řádně vstřebat) a nemám jedinou strii😉 Přibrala jsem za těhu 12kg.

lv
4. dub 2017

je to záležitost elasticity kůže, někdo nemaže a nemá jedinou strii, někdo drahou kosmetikou a nezabrání tomu. Ale maž, tím nic nezkazíš a je v podstatě jedno čím.

kulistice
4. dub 2017

Souhlasím s Iv...záleží na elasticitě kůže...někdo maže pořád a strie má stejně a někdo vůbec a nemá ani jednu...já mažu bambuckým máslem, ale spíše proto, abych nebyla vysušená...také je dobré hodně pít neperlivé vody, aby kůže byla vláčná...ale pokud k tomu máš genetické sklony, tak bohužel nic nepomůže :/

marenkav
4. dub 2017

Ahojky, já si koupila olejíček z DM mama love,ale mazala jsem se jen pár dní, sice úžasně voní, ale dlouho trvá než se vstřebá. Teď používám po každé sprše Nivea tělové mléko do sprchy a za mě dobrý, jednouse, rychle a nic mě nesvedi 🙂

winter
4. dub 2017

Také používám olejíček z DM, asi to bude také mama love. A ještě také z DM Aleverde. Cena je super. Někdy se ještě namažu přímo bambuckým máslem nebo tělovým mlékem s bambuckým máslem.

riakuk
4. dub 2017

Vyzkoušela jsem mnoho přípravků a stejně mi břicho pokaždé popraskalo. U první dcery jsem přibrala jen 8kg a u druhé 11kg. Nyní čekáme chlapečka a zatím žádná nová strie, ale mám břicho jako o holek v 9. měsíci. Mažu se preventivně jen obyčejným krémem s mandlovým olejem - alespoň něco. Je fakt, že výrobky z DM pro maminky i mimča jsou skvělé 🙂

misackovomaminka
4. dub 2017

Take se pripojuji k Iv , je to i geneticke. Mam pevnou kuzi po moji mamce. S malym jsem nabrala 18kg a ani jedna strie. Ted jsem v 6-tem mesici a mam uz nahore deset kg a obrovske brisko. A zatim dobry. Kamaradka nabrala jen 7 kg za cele tehu a je sama strie. Mandlovy olej, Elasti Q, mamaolej od baby love. Mazat a mazat 🙂 at neni kuze hlavne sucha.

soyevita
4. dub 2017

Každé těhotenství jsem přibrala od 19kg-25kg mám jen 2strie u jizvy u slepáku.Nikdy jsem se moc nemazala.
Myslím,že to neovlivní ani pitný režim,ani krémy pokud k tomu má kůže sklony.
Ale samozřejmě je dobré olejíčky či krémy používat🙂

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru