Tak včera mi prisel odposlech a nejsem si jista porad jestli jsou to zvuky a tep miminka.Asi to radeji necham na doktorce 🙂 jakou mate zkusenost vy?
Jo a hledej uplně dole v podbřišku,až tam kde končí ochlupení 🙂
Já už měsíc spokojeně poslouchám ,,miminko" a dnes jsem zjistila, ze je to celou dobu moje tepna. 😄😄 až dnes jsem našla opravdové miminko. Nejprve poslechni svoje srdce at zjistis jaký to ma zvuk a pak najdi v břišku ten stejny zvuk jen hodně zrychlený. 😊
No já mám z ebaye Sonoline C a ukazuje mi i srdeční frekvenci, takže opravdu se nejde zmílit. Ale předtím jsem měla Angelsounds a je pravda, že jsem si někdy nebyla jistá jestli poslouchám sebe nebo miminko. Jinak tep miminka je mnohem rychlejší 🙂 Zní to jako dusot koníka 🙂
@78marcela To se rozhodně nestresuj - někdy když je miminko víc aktivní a vrtí se, tak jde tep blbě najít. Já už ho teďka najdu rychleji, protože je miminko větší. Ale na druhou stranu, pokud tam sebou mele, tak ho najdu, on se za pár sekund pohne a schová a takhle bych ho mohla nahánět hoooodně dlouho. Pokud ho nenajdeš, tak to zkus zase další den 🙂
No ja si teda nejsem porad jista,ale dnes u doktorky jsem videla tep na ultrazvuku tak me to na nejakou dobu zase uklidni. 🙂
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
@pesinka Najdi si na inetrnetu youtube.com (zadej Angelsounds)jak to má znít,to poznáš...tvůj tep je mnohem pomalejší než tep miminka,jeho tep je takové rychlé klepání. Pokud by sis nebyla jistá,poslechni svůj a pak hledej ten rychlejší 😉