Angel sound, máte zkušenost?

claircatherine
10. říj 2015

Ahoj,

pravděpodobně už tu taková diskuze je/byla, tak se omlouvám za opakování. Máte nějaká s Angel sound zkušenosti, případně od kdy jste srdíčko slyšely?

Děkuji

andrisek123
10. říj 2015

@claircatherine ja je slysela ke konci 13tt a vzdycky me to uklidnilo ;) ale ze zacatku mi to chvilku trvalo to srdicko najit 🙂

ladus88
10. říj 2015

Já jsem si půjčila a poslouchala jsme až od 16tt a i přes to že mám dost silnou tukovou vrstvu 😀 bylo slyšet v pohodě. Poslouchame každé ráno a večer. Prcek se moc nehne takže už vím že vždy mám hledat napravo.

iv3
10. říj 2015

OD půlky 12tt, kdy jsem pořídila 🙂.

bluekobylka
10. říj 2015

Ahojky srdíčko poslouchám cca 2 týdne a to od 10 týdne...ale jsem štíhlá a prý je to slyšet dřív u hubenych. Rajská hudba 🙂 a našla jsem ho docela rychle.

gwendelina
10. říj 2015

Já ho mám a ze začátku to bylo dobře slyšet kolem 14 tt avšak každý to má jinak hlavně no stres ;)

claircatherine
autor
10. říj 2015

Super, děkuji za sdílení 🙂

ivetka7686
27. únor 2016

Ahojky,me prisel dneska a hned jsem vyzkousela a super,akorat mi chvilku trva najit koblizka 😊 ale parada,krasne vedet,ze miminko je v poradku 😊

codal
28. dub 2016

Hodně mě to uklidňuje, když vím, že srdíčko bije. Před každou kontrolou jsem se klepala, aby bylo všechno v pořádku. Teď jsem ve větší pohodě a každý večer to mám místo Večerníčku🙂. Je to něco, co asi není v těhotenství nutný, ale je to příjemný🙂. Je to jak stádo splašených koníků. Ze začátku jsem si to spletla se svým srdcem, ale pak jsem to našla. V jednu chvíli se prolínalo moje s jeho a to byla teprv muzika🙂... Nelituju, že jsem si to koupila!

racerunner
5. čer 2016

AHoj holky, taky jsem to strašně zvažovala, přeci jen - je to ultrazvuk a už se objevují práce, které poukazují na škodlivost UZ záření na nervovou soustavu myšek. Mluvila jsem o tom s několika gynekology, protože se mezi doktory pohybuju. Všichni se shodnou, že pokud je použita sonda o co nejmenší frekvence a čas vyšetření je co nejkratší, UZ neškodí. Dle všech je to o kompromisech- raději mají méně vystreslé maminky, které se naučí pracovat s Anegl Sound, než ty, co pláčou a mají strach od kontroly ke kontrole. UZ sonda, kterou používá lékař má 7-15MHz, Angel sound 3.3MHz.Takže se svojí anamnézou jsem do toho taky šla. Srdíčko jsem našla ve 12tt asi po 2 min, každé další poslechnutí už rychleji. Poslechnu jen rychle, že tam je a pouze asi 1- 2x týdně. Je to balzám na duši - přiznám se, že jsem na tom byl tak zle, že by mi hrozila antidepresiva. Angel sound nás od nich zachránil 🙂.

luckasnazilka
8. srp 2017

Holky neprodavate někdo?
Angel sound?

andrejka_je
8. srp 2017

@luckasnazilka ahoj Lucko, dnes jsem ho chtela pridat do bazaru 🙂 Akorat nemam vubec predstavu o cene, jakou by sis, prosim, predstavovala?

Andrea 🙂

luckasnazilka
8. srp 2017

@andrejka_je
Samozřejmě záleží jakej máš?🙂

andrejka_je
8. srp 2017

@luckasnazilka jasne, jsem pitoma 😅

Mam tohle, kupovany novy, samozrejme vc. sluchatek i toho kabelu na propojeni s pocitacem a orig.krabicky 😉

klaarusa
8. srp 2017

Za mě velká spokojenost. Před cca 4roky mě nový stal 1200Kč, ale peněz jsem určitě nelitovala. Vždy když jsem slyšela srdíčko miminka mě to maximálně uklidnilo. Používala jsem od 14týdne, a srdíčko jsem našla zachvilku.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru