Ahoj,
pravděpodobně už tu taková diskuze je/byla, tak se omlouvám za opakování. Máte nějaká s Angel sound zkušenosti, případně od kdy jste srdíčko slyšely?
Děkuji
Já jsem si půjčila a poslouchala jsme až od 16tt a i přes to že mám dost silnou tukovou vrstvu 😀 bylo slyšet v pohodě. Poslouchame každé ráno a večer. Prcek se moc nehne takže už vím že vždy mám hledat napravo.
OD půlky 12tt, kdy jsem pořídila 🙂.
Ahojky srdíčko poslouchám cca 2 týdne a to od 10 týdne...ale jsem štíhlá a prý je to slyšet dřív u hubenych. Rajská hudba 🙂 a našla jsem ho docela rychle.
Já ho mám a ze začátku to bylo dobře slyšet kolem 14 tt avšak každý to má jinak hlavně no stres ;)
Super, děkuji za sdílení 🙂
Ahojky,me prisel dneska a hned jsem vyzkousela a super,akorat mi chvilku trva najit koblizka 😊 ale parada,krasne vedet,ze miminko je v poradku 😊
Hodně mě to uklidňuje, když vím, že srdíčko bije. Před každou kontrolou jsem se klepala, aby bylo všechno v pořádku. Teď jsem ve větší pohodě a každý večer to mám místo Večerníčku🙂. Je to něco, co asi není v těhotenství nutný, ale je to příjemný🙂. Je to jak stádo splašených koníků. Ze začátku jsem si to spletla se svým srdcem, ale pak jsem to našla. V jednu chvíli se prolínalo moje s jeho a to byla teprv muzika🙂... Nelituju, že jsem si to koupila!
AHoj holky, taky jsem to strašně zvažovala, přeci jen - je to ultrazvuk a už se objevují práce, které poukazují na škodlivost UZ záření na nervovou soustavu myšek. Mluvila jsem o tom s několika gynekology, protože se mezi doktory pohybuju. Všichni se shodnou, že pokud je použita sonda o co nejmenší frekvence a čas vyšetření je co nejkratší, UZ neškodí. Dle všech je to o kompromisech- raději mají méně vystreslé maminky, které se naučí pracovat s Anegl Sound, než ty, co pláčou a mají strach od kontroly ke kontrole. UZ sonda, kterou používá lékař má 7-15MHz, Angel sound 3.3MHz.Takže se svojí anamnézou jsem do toho taky šla. Srdíčko jsem našla ve 12tt asi po 2 min, každé další poslechnutí už rychleji. Poslechnu jen rychle, že tam je a pouze asi 1- 2x týdně. Je to balzám na duši - přiznám se, že jsem na tom byl tak zle, že by mi hrozila antidepresiva. Angel sound nás od nich zachránil 🙂.
Holky neprodavate někdo?
Angel sound?
@luckasnazilka ahoj Lucko, dnes jsem ho chtela pridat do bazaru 🙂 Akorat nemam vubec predstavu o cene, jakou by sis, prosim, predstavovala?
Andrea 🙂
@andrejka_je
Samozřejmě záleží jakej máš?🙂
@luckasnazilka jasne, jsem pitoma 😅
Mam tohle, kupovany novy, samozrejme vc. sluchatek i toho kabelu na propojeni s pocitacem a orig.krabicky 😉
Za mě velká spokojenost. Před cca 4roky mě nový stal 1200Kč, ale peněz jsem určitě nelitovala. Vždy když jsem slyšela srdíčko miminka mě to maximálně uklidnilo. Používala jsem od 14týdne, a srdíčko jsem našla zachvilku.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
@claircatherine ja je slysela ke konci 13tt a vzdycky me to uklidnilo ;) ale ze zacatku mi to chvilku trvalo to srdicko najit 🙂