Přímá adopce - nabídka

dela23
5. únor 2023

Dobrý den,

nabízím přímou adopci.

Termín porodu je půlka června, pohlaví je kluk, možnost účasti na předporodních prohlídkách a také na porodním sále - dítě by Vám mohli dát ihned na tělo a od té doby, byste byla matka 🙂.

Prosím, kontaktujte mne na della23@email.cz a můžeme se domluvit na osobním setkání či více info.

Děkuji.

miluska222
7. únor 2023

@dela23 psala jsme vám mail

tirkis007
10. únor 2023

@dela23 psala jsem Vám mail

dela23
autor
23. únor 2023

@dela23

Nevím, jak inzerát smažu.

INZERÁT UŽ NENÍ PLATNÝ!

Omlouvám se, novou rodinu jsem už našla, všem ostatním přeji, ať se na ně také brzy usměje štěstí. Nejraději bych pomohla všem, ale miminko je jen jedno.

Hodně štěstí a nepřestávejte doufat! 🌼

miluska222
2. bře 2023

@dela23 to je dobrý vtip,nikdo jiný než já a paní jsme vám tady nepsali 😄

muhehehe
2. bře 2023

@miluska222 a najít rodinu jinou cestou než na koníku se nesmí? myslím, že se vám vůbec nemusí zpovídat...

mourovatakocka
2. bře 2023

@dela23 To je krásné, snad jsou noví rodiče fajn a všichni budou spokojení! Chystáš se udělat krásnou věc.

dela23
autor
2. bře 2023

@miluska222 pokud jste dobře četla příspěvek, tak jsem uvedla, ať se mi zajemkyně ozvou na uvedený email, nikoliv sem, tady jsem nikomu nereagovala. Na email jsem se snažila odepsat všem, mailů bylo opravdu hodně, možná mi nějaký zapadl. Nazpět mi pak odpověděl už málokdo. Hezký den.

krispina23
16. říj 2023

Přímá adopce

Jsme mladý manželský pár .
Bohužel nám chybí to naše malé štěstíčko a není nám přáno .

Hledáme touto cestou maminku která si nemůže nechat dítko z jakých koliv důvodů .
Prosíme aby se nám ozvala ta pravá maminka která je pevně rozhodnuta miminko si nenechat a je nakloněna nějaké rozumné společné komunikaci .
Dětátku poskytneme péči ,bude zajištěné a hlavně milované .
Bohužel jsme byli již několikrát zklamání doufáme že se tentokrát ozve ta pravá maminka .
Pište prosím na krispina2023@seznam.cz

ejmi22
31. črc 2024

´Ahoj jsme manžele spolu krásných 12let ..hledáme maminku co jsi nemůže nechat miminko ,vše zařídím ozvi se nam,budeme ti vděční cely náš život ❤..
Jsme rodina se zázemím,rodinný dum s velkou zahradou, která se ale cítí neúplná, hledáme proto ženu, která si nechce nebo nemůže miminko nechat a chce ho dát k přímé adopci do rodiny plné lásky´
Ozvi se 🌷🍀
Monca15@seznam.cz

mm1988
23. říj 2024

Dobrý den všem maminkám v očekávání, hledáme tímto maminku, která je v ocekavni a nemůže si miminko nechat, jsme prověřený pár (registrovani partneri) a máme již osvojeneho chlapečka. Hledáme tak maminku, která si miminko nemůže nechat, abychom mu dali lásky plnou náruč a vše jen to nej, jako našemu synovi. Pokud tu nějaká taková maminka je, prosím o napsání mailu na

slapak-abs@seznam.cz

Moc děkujeme s pozdravem Martin

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Zjisti víc o svém těhotenství týden po týdnu.
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru