Dobrý večer, jestli by měl zájem, o miminko za necelé 2 měsíce a nebrání se přímé adopci za pomoct těhotné ženě, tak ať se ozve do zpráv.
Prosím jen vážně Ti co mají zájem.
Dokumenty, vše potřebné znám, a mam připravené.
Dobrý den, pokud se váš inzerát stále aktuální měli bychom s manželem velký zájem. Děkuji za odpověď
@luisa02 Luiso, jsem tu nová, založila jsem si účet jen, abych se Ti mohla ozvat. Je tvoje situace stále aktuální? Jestli to jde, napiš mi soukromou zprávu. Děkuji
nevim jestli jeto stale jeste aktualni meli bychom zajem dekuji za odpoved
@czmichaela odepsala jsem
dobry den mocse omlouvam ale o zadnem mimunku nevim
radi bysme z manzelem delali pestonske rodice ale prez uradi jeto moc zdlouhave tak to zkousim touhle cestou dekuji za kazdou radu
@luisa02 dobrý den je Vas inzerát stále aktuální?
dobry vecer ano je mame zajem o pestounskou peci nebo primou adopci
@luisa02 ahoj luiso,můžeš se mi ozvat jak jsi dopadla se vším kolmé přímé adopce atd...?Dekuji
Dobrý den, stále hledáme a najít nemůžeme... Pokud sem zabloudí maminka, která čeká miminko a uvažuje o přímé adopci, prosím napište. Jsme manželský pár, který již 10 let bojuje s neplodností a cesta přímé adopce se nám zdá, jako ideální řešení pro nás i pro bio maminku. Napište nám, rádi o nás napíšeme více, případně popíšeme, jak přímá adopce vlastně funguje. Díky a moc se těšíme! Kontakt je: vitejknamm@seznam.cz
Dobrý den budoucí mamince, která se o nenarozené miminko nemůže z jakéhokoliv důvodu postarat a pečovat o něj. Jsme manželský pár, který má už 18 letou dceru a další nám osud nedopřál, proto chceme své srdce, lásku a otevřenou milující náruč plnou něhy, empatie, ale především obrovské lásky 🤗💞 věnovat nevinné sladké malinkaté dušičce. Pokud tady nějaká taková opravdová a ne fiktivní maminka bude nebo je, může volat kdykoli na číslo 771123107, nebo primaadopce0907@seznam.cz Prosím opravdu 🙏🙏🙏 jen o smysluplnou nabídku. Ozvěte se. Děkuji, pěkný den přejeme
@luisa02 Dobrý den. S manželem bychom rádi miminko přímou adopcí. Pokud můžete ozvěte se mi na mail monika.cela@seznam.cz
Hledame maminku co jsi ,nemuže nechat miminko ,přímou adopcí. Stále věříme ,najdeme tě maminko ❤..obrovská náruč Lásky ❤❤
@luisa02 dobrý den chtěla bych se zeptat ohledně miminka můžete mi napsat zprávu?dekuji
@luisa02 omlouvám se nevšimla jsem si datumu
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Zjisti víc o svém těhotenství týden po týdnu.
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@luisa02 Nevím, zda je to aktuální, @adopjija dávala před měsícem nabídku, že se miminka s manželem ujmou. Třeba se ozve.