Přímá adopce, máte zkušenost?

petrapet9
8. lis 2016

Nechtěně jsem otěhotněla a ozvalo se mi několik maminek které mi nabízí přímou adopci. Má někdo vlastní zkušenost?

panickatlamicka
8. lis 2016
wrtulka
9. lis 2016

@petrapet9 Zdravím, já s tím přímou zkušenost bohužel nemám, ale dle zákona je to možné akorát nesmí dojít k žádné úhradě peněz to už by bylo za hraou zákona. Je to pro dítě mnohem lepší - přímá cesta k náhradním rodičům než přes přechodné pěstouny nebo hůř přes kojenecký ústav. Jeslti nad adopcí vážně uvažujete pak zkuste jednat s maminkami které by Vaše miminko rády adoptovaly a ta která se vám bude zdát nej (rodina) tak s tou pak běžte vše vyřídít nejlépe na OSPOD pod který spadáte..

sarinka_nevesta
20. lis 2016

@petrapet9 dobrý den, máte již náhradní rodinu pro vaše miminko? Pokud ne, pošlete mi prosím zprávu, děkuji

jipa75
21. lis 2016

Uvažujeme o přímé adopci, tak pokud toto čte nějaká maminka hledající rodinu, prosím napište zprávu, děkujeme

jipa75
21. lis 2016

@petrapet9 již jsme se informovali u právníků, jaký je postup, takže pokud chcete, písněte zprávu. Pokud byste si nás zvolila , samozřejmě bychom byli rádi 🙂

elisa84
3. led 2017

@jipa75 prosim bylo by mozne podat vic infa o prime adopci pres pravnika ?

lakmus
16. kvě 2018

@petrapet9 ano já mám miminko z přímé adopce

babetka76
24. čer 2018

@lakmus ahoj,už se našla maminka pro miminko,dekuji za každou informaci hezký den

maries76
Odpověď byla odstraněná
Zobraz
lakmus
Odpověď byla odstraněná
Zobraz
sedmikraska_12
Odpověď byla odstraněná
Zobraz
sedmikraska_12
Odpověď byla odstraněná
Zobraz

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Zjisti víc o svém těhotenství týden po týdnu.
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru