Po důkladném zvážení všech pro a proti jsem se rozhodla pro přímou adopci. Termín porodu mám stanovený na 28.12.2021, přičemž dle ultrazvuku to bude chlapec. Jsem v tíživé životní situaci, kterou zde nechci příliš rozvádět. Uvedu pouze, že otec dítěte je ženatý a není mi oporou, stejně jako jí není má rodina. Pokud se tu najde někdo, kdo má vážný zájem o přímou adopci, ať napíše na email: primaadopce28@seznam.cz.
Nedá mi to moc chápu, že jste v tíživé životní situaci, ale nechcete zkusit vyhledat pomoc od organizací, které se tomu věnují? Mohly by vám poskytnou podporu, aby miminko mohlo zůstat s vámi. Adopce je dobrá cesta, věřím, že se najdou skvělí náhradní rodiče. Jen je vždy dobré vědět, že žádná dobrá možnost nebyla opomenuta..
Odkaz na linku jsou tam moc milé operátorky https://hnutiprozivot.cz/linka-pomoci
@paja023 pokud citite ze je to spravne rozhodnuti tak urcite najdete i spravnou maminku. Jedna tu pred dvema tydny hledala maminku jako jste vy.
Pani hledá.
Dobrý den.Jsme mladý manželský pár,já mám 15 ti letou dceru a s manželem 3 roky chodíme na kliniku ,máme za sebou 3 ivf ,13 nevydařených vložení a bohužel jinou šanci jak mít miminko nemáme.Prosíme maminku ,která si miminko nemůže nechat,rádi bychom se postarali a nabídli miminku láskyplný domov....Je to naše největší přání.Prosim popřípadě a zaslání na email : idoso1@seznam.cz
Děkujeme a věříme,že si nás to naše štěstíčko najde .Ivet a Honzík
Dobrý den budoucí mamince, která se o nenarozené miminko nemůže z jakéhokoliv důvodu postarat a pečovat o něj. Jsme manželský pár, který má už 18 letou dceru a další nám osud nedopřál, proto chceme své srdce, lásku a otevřenou milující náruč plnou něhy, empatie, ale především obrovské lásky 🤗💞 věnovat nevinné sladké malinkaté dušičce. Pokud tady nějaká taková opravdová a ne fiktivní maminka bude nebo je, může volat kdykoli na číslo 771123107, nebo primaadopce0907@seznam.cz Prosím opravdu 🙏🙏🙏 jen o smysluplnou nabídku. Ozvěte se. Děkuji, pěkný den přejeme
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Zjisti víc o svém těhotenství týden po týdnu.
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
přeji hodně sil at to zvladnete o novorezene miminko bude určitě velikánský zájem.