Přímá adopce

tequilka34
5. zář 2024

Dobrý den, jsem 18 letá studentka žijíci v Plzni a ráda bych touhle cestou našla skvělou maminku nebo skvělé rodiče pro mé děťátko, než budou tady nenávistný komentaře, tak chci upozornit že lepši než jít na potrat je tahle cesta adopce, jsem v pátém měsíci a termín mám v Lednu 2025 pokud vše dobře dopadne, dle výsledků je holčička zdravá, a bez jakýchkoliv zdravotních komplikací, chci pro mou holčičku jen to nejlepší, ráda bych kdyby jse ozvali skvělý rodiče nebo nějaka rodinka, ráda pomohu páru který nemohou mít detičky, tak prosím na čislo 704224141,

terkatomanova
Autor odpověď smazal
Zobraz
rosalindamelinda
7. zář 2024

Myslím si, že z právního hlediska tohle není možné. Musíš dítě předat státu a ten se o něj postará, posléze ho přidělí do nové rodiny. Jinak by si lidé mohli nabízet a dávat děti jak by chtěli. Existuje nějaká čekací listina a dítě vždy dostávají lidi, co jsou nahoře v pořadníku předpokládám. Co jsem tak slyšela, někteří čekají hodně dlouho, ale nakonec se třeba dočkají. Každopádně to musí jít oficiální cestou přes úřady, matriku apod.

koudyl
7. zář 2024

@rosalindamelinda přímá adopce je u nás normálně běžná, sice je v šedé zóně, ale není to nic nezákonného, my sami si teď přímou adopci procházíme

gapa19
7. zář 2024

@tequilka34

Dobrý den již dlouho čekáme na přímou adopci s přítelem. Kontakt jsme dostali na váš od kamarádky prosím napište mi na hrdlickova.mk@seznam.cz.

rosalindamelinda
7. zář 2024

@koudyl Hmm, no a proč je asi v šedé zóně. Jak se to pak v dospělosti těm dětem vysvětluje??? Víš, maminka měla 18 a nemohla si tě nechat, tak tě nabídla na internetu přes forum na Modrém koníkovi... hádalo se tam o tebe spousta lidí, ale my jsme nakonec vyhráli.... no ty kráso!!! To je podle mě ehm dost špatný. Podle mě už by to dítě raději slyšelo, že došlo k normální adopci přes agenturu nebo nevím, ale prostě běžnou oficiální cestou. Internetové v uvozovkách aukce s dětmi mi přijdou nechutné. Pardon.

koudyl
7. zář 2024

@rosalindamelinda nemusí mu říkat vůbec nic, když na to přijde, je to potom na těch rodičích, jak mu to vysvětlí, a spousta dětí takhle už našlo svoje rodiče, mám spoustu známých který takto získali děti, normálně to jde potom legální cestou, proběhne soud, a dítě potom získá jméno rodičů, a změní se mu rodný list

tequilka34
autor
7. zář 2024

@koudyl ano ořesně, nechápu divné komentáře pár lidí, mám to teď težky a prožila jsem si své, a dítě má takhle hned šanci najít rodiče než aby čekalo v kojenaku nebo v decaku , a je to legální cesta není to zakázané stejně jako nahradní mateřstvi, a aspoň některé páry nemusí čekat 5-10 let a pak zbytčně, ten předchodi komentař psal někdo kdo moc zkušenosti nema 🙂

koudyl
7. zář 2024

@tequilka34 ano, my si teď přímou adopci procházíme, naši známý čekali páté dítě, už by to finančně nedali, takže my už máme 7 týdnů chlapečka doma, a teď rodiče podali návrh k soudu kdy se malého vzdávají, a naše právnička odeslala předběžné opatření k soudu, takže všechno je legální

tequilka34
autor
7. zář 2024

@koudyl ano přesně já jen nechápu lidi bez zkušeností že o tom nic neví a hned odcizujou, představte jsi že sem přišla o rodiče vyrůstala v děcaku , o matku necelé dva roky zpátky, sourozenci mě zavrhli jen skrz to že jsem těhotná, přítel odemně odešel, a nestará se, a já ještě dodělávam školu, a musím pracovat abych uživila sama sebe k té škole a natož miminko, kdybych byla zaopatřená tak jsi to nechám ale chci aby mělo lepší život než já a já mu to nebudu moct nabídnout, a zase jsem proti potratům, a dávani děti do babyboxu a tak.....a takhle pomůžu nějaké rodince milujících kterým chybí ke štěstí pouze malinké miminko.

koudyl
7. zář 2024

@tequilka34 chápu vás, a vůbec vás neodsuzuju, rozhodla jste se správně, je dobře, že chcete pro dítě lepší život, fandím vám, a mě taky vytáčí tyhle kecy od lidí, co o tom ví kulový, někdo kdo na děti, přirozenou cestou tohle nemůže pochopit

terkatomanova
Odpověď byla odstraněná
Zobraz
koudyl
7. zář 2024

@terkatomanova přesně tak

rosalindamelinda
Odpověď byla odstraněná
Zobraz
terkatomanova
Odpověď byla odstraněná
Zobraz
terkatomanova
Odpověď byla odstraněná
Zobraz
koudyl
Odpověď byla odstraněná
Zobraz
rosalindamelinda
7. zář 2024

@tequilka34 Děláš tady ze sebe oběť. Neznáš snad slovo antikoncepce? Když už kdoví od kolika let máš sexuální styk, tak tě měla maminka vzít na gyndu, aby ti doktor předepsal nějakou HA. To je v dnešní době úplně normální místo toho, že si omylem uděláš dítě a pak ho budeš nabízet na internetu a ještě to budeš vychvalovat. A víš proč ti tu někteří lezou do pr...jen proto, že by to dítě chtěli dostat a chtějí si tě naklonit, nic víc. 😅

terkatomanova
7. zář 2024

@rosalindamelinda nikdo tu nikomu neleze do prdele, ta dívka už těhotná je, na moudra je pozdě a ona má právo dělat si, co chce, ještě něco????

rosalindamelinda
7. zář 2024

@koudyl ok, taky jsem tě nahlásila za urážky.... navíc té diskuze si nikdo nevšiml až doted, panebože, první komentář jsem tady napsala já....takže já jsem tu diskuzi oživila a vy jste se ted přidaly, celé štastné a o co vám jde, chcete se tu porvat o dítě, které je ještě v děloze... chudák dítě, je obětí obchodu a dohadování na internetu, to je ....... ☹

koudyl
7. zář 2024

@rosalindamelinda já se o žádné dítě nervu, já svoje dítě mám, a slečně fandím a snažím se jí pomoct

rosalindamelinda
7. zář 2024

@koudyl tak slečně pomáhej a mě si nevšímej!!! vůbec se o mně nestarej, dík 🙊

koudyl
7. zář 2024

@rosalindamelinda ty jsi tady začala šířit něco o čem vůbec nic nevíš

rosalindamelinda
7. zář 2024

@koudyl to je moje věc, pořád se o to nemusíš starat a měla by ses starat o sebe, do cizích lidí ti nic není, je to neuvěřitelné vtírání v dnešní době, každý se stará o každého....já si tady můžu napsat svůj názor a ty si napiš svůj, nemáš co řešit jiné nebo shazovat jiné názory, tady píše milion do témat o kterých fakt vůbec nic nevědí a píšou tam jak vzteklí, se musím kolikrát smát 😀 jo holt zázrak ta veřejná diskuze 😝

koudyl
7. zář 2024

@rosalindamelinda
@rosalindamelinda jo a nevšimla jsem si, že bysme si začali tykat

rosalindamelinda
7. zář 2024

@koudyl tyjo prosímtě na vsech forech se tyká, asi to tu neznáš a nerozumíš tomu 😝

koudyl
7. zář 2024

@rosalindamelinda nedělej ze sebe chytrou, nechápu proč přispívás do diskuze k tématu o kterém nic nevíš

rosalindamelinda
7. zář 2024

@koudyl můžu si přispívat kam chci a budu dál přispívat, ty mi nemáš co rozkazovat nebo říkat mi, co mám dělat, kde ses tu vůbec vzala, aby tys dělala tu nejchytřejší.... není potřeba tématu rozumět ve všech ohledech, pokud chce někdo napsat svůj názor, přečti si definici názoru, to nejsou fakta ani znalosti tématu, ale osobní náhled člověka 😉)) takže mě neobtěžuj pořád dokola, vážně mě nebaví číst ty tvoje výplody a je to otravné....

koudyl
7. zář 2024

@rosalindamelinda 😂😂😂

rosalindamelinda
7. zář 2024

@terkatomanova No a co se tam dočteme? Někdo prosí adminy, aby to nemazali, takže tyhle diskuze mažou. No proč asi že... nejde prostě nabízet děti na internetu a tohle si nikdo nijak neokecá a neospravedlní. Mladá slečna v 18 letech tohle ještě nechápe a neuvědomuje si, že je to morálně špatné. Dále se tam někde píše, že tento druh adopce mají zprostředkovat krajské úřady ne? Takže ať se laskavě obrátí v místě bydliště na svůj příslušný úřad, tamní úředníci a sociální pracovníci ji s tím pomohou. Tečka.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Zjisti víc o svém těhotenství týden po týdnu.
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru