Přímá adopce 🙂

zivotvpeti
13. čer 2023

Dobrý den, prosím, jestli je zde nějaká maminka, která si nemůže nechat své miminko a uvažuje o přímé adopci, prosím, ozvěte se nám 🙂
Nabízíme naší rodinu pro Vaše miminko a můžeme slíbit, že se s námi bude mít krásně 🙂
kontakt : zivotvpeti@email.cz

j.a.n.i
14. čer 2023

Jasne, s dementem, co poptava ziveho tvora na netu jak ojety kocarek, to bude fakt skvely zivot.

superkousky
14. čer 2023

@j.a.n.i Zoufalé ženy, dělají zoufalé činy. Jsem matka tří kousků, ale i tak se dokážu vzít do života jiných. U nás v rodině máme matku, pro kterou vy bylo lepší dítě "darovat" (lepší pro dítě).

j.a.n.i
14. čer 2023

@superkousky Jo, at si je klidně delaji, sobě a nikoliv druhym. A jinak tomu darovanemu diteti bude určitě lepe u nekoho vyrovnaneho, nez u nejake zoufale zeny.

lucies2023
8. zář 2023

@j.a.n.i kvůli tomu, že žena nemůže mít děti, je zoufala? Je to spíš smutné.

j.a.n.i
8. zář 2023

@lucies2023 A já snad něco takového psala?

lucies2023
8. zář 2023

@j.a.n.i jen to tak znělo, proto používám otazník 🤷‍♀️

j.a.n.i
8. zář 2023

@lucies2023 No, takže nepsala. Psala jsem pouze to, ze zoufala zena by nemela dostat dite do adopce, nikoliv z ceho je zoufalá.

lucies2023
9. zář 2023

@j.a.n.i no jen že podle vás ten ''dement'' co poptává dítě na netu, zřejmě zoufalej bude, taky bych hledala a budu koukat po dítěti na netu. A zoufala vážně nejsem, možná jsem kdo ví. Nebo jste nakonec zoufala vy a potřebujete být jen důležitá 🤣 toto totiž může napsat člověk co děti nechce, nebo sam ty problémy nemá.

mimi1004
9. zář 2023

@lucies2023 Víte, že obchod s lidmi je nelegální? Pro mě jsou nelegální už i tyhle poptávky zde a nechápu, že je to zdejšími adminy tolerováno, když jim jindy vadí uplné prdy.

lucies2023
9. zář 2023

@mimi1004 nikdo s nimi neobchoduje, vse probíhá zdarma a naprosto legálně přes OSPOD. V zahraničí běžná věc.

j.a.n.i
9. zář 2023

@lucies2023 No, takže neni vhodny kandidát pro adopci dítěte, neb to neslouží k řešení zoufalství dospelych.

mpakv
11. říj 2023

@lucies2023 paní asi neví co je nemít vlastní miminko. Jsou ženy, které by udělaly cokoliv pro miminko i napsat inzerát ......
Já o miminko přišla ve 20 týdnů po ivf a dalších 10 pokusů nic. Taky bych žádala o miminko tak to.
Nevím, proč se nezdržuje komentáře. Jen tím ubližuje

lucies2023
23. říj 2023

@mpakv víte jak, s hlupakem nemá smysl diskutovat, neboť to stejně nikam nevede. Každopádně moc děkuji aspon za Vaše pochopení a podporu 🥰

mpakv
29. říj 2023

@lucies2023 To nemá, to máte pravdu. Člověk je špatný že všeho okolo a ještě se trápit špatnými slovy. Držte se ☺️

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Zjisti víc o svém těhotenství týden po týdnu.
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru