Přímá adopce 2025

janinkadaliborek
21. led 2025

Ahoj jsme manželský pár který nemůže mít vlastní děti. Z mých zdravotních důvodu nemohu mít vlastní děti. Proto jsme se rozhodli že bychom si chtěli adoptovat miminko přes přímou adopci. Je těžké vidět kamarádky s kocarkama a maminkami.Jak chodí na procházky a jsou šťastné. Co my bychom za to dali taky mít miminko. Pro mě je to velmi těžke a nikdy jsem se nevyrovnala s tím že nebudeme mít děťátko. I když mě je 39 let a manželovi 47 let. Jsme rozhodnutí že děti chceme. Proto se obracime s velkou prosbou, jestli je tady maminka která čeká miminko a ví že si jej nemůže ponechat a je rozhodnutá dát svému dítěti šanci na krásný spokojený život , který by ona dítěti nemohla dát tak ať se nám ozve. A my budeme ti nejšťastnější rodiče na světě. Děťátko by vyrůstalo v milující rodině kde by se mělo moc dobře. Mělo by domov , vzdělání, zázemí a to hlavní mělo by milující rodiče kteří by ho milovali a hýčkali.
Vždycky jsem toužila mít velkou rodinu, ale bohužel osud mi nedovolil mít vlastní děti. Nikdy se nevyrovnala s faktem nemít děti. Je to opravdu bolestivé a dost pro mě citlivé téma. Už jsme to zkoušeli dát si inzerát ale vždycky když už to vypadalo nadějně tak se ukázalo že s toho nic nebude jen oči pro pláč. Maminko prosíme jestli jsi tady tak se mám ozvy.

fotbalistka3
Včera ve 13:14

Ahoj všem! Doma máme jednu úžasnou holčičku z přímé adopce a rádi bychom, aby měla sourozence a jednou nebyla na všechny strasti a starosti sama, zkrátka měla parťáka do nepohody. Jsme i schválení žadatelé krajem, máme zkušenosti s ospodem,dokumenty,soudy.. budeme rádi za každý kontakt 🙂

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Zjisti víc o svém těhotenství týden po týdnu.
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru