Ahoj jsme manželský pár který nemůže mít vlastní děti. Z mých zdravotních důvodu nemohu mít vlastní děti. Proto jsme se rozhodli že bychom si chtěli adoptovat miminko přes přímou adopci. Je těžké vidět kamarádky s kocarkama a maminkami.Jak chodí na procházky a jsou šťastné. Co my bychom za to dali taky mít miminko. Pro mě je to velmi těžke a nikdy jsem se nevyrovnala s tím že nebudeme mít děťátko. I když mě je 39 let a manželovi 47 let. Jsme rozhodnutí že děti chceme. Proto se obracime s velkou prosbou, jestli je tady maminka která čeká miminko a ví že si jej nemůže ponechat a je rozhodnutá dát svému dítěti šanci na krásný spokojený život , který by ona dítěti nemohla dát tak ať se nám ozve. A my budeme ti nejšťastnější rodiče na světě. Děťátko by vyrůstalo v milující rodině kde by se mělo moc dobře. Mělo by domov , vzdělání, zázemí a to hlavní mělo by milující rodiče kteří by ho milovali a hýčkali.
Vždycky jsem toužila mít velkou rodinu, ale bohužel osud mi nedovolil mít vlastní děti. Nikdy se nevyrovnala s faktem nemít děti. Je to opravdu bolestivé a dost pro mě citlivé téma. Už jsme to zkoušeli dát si inzerát ale vždycky když už to vypadalo nadějně tak se ukázalo že s toho nic nebude jen oči pro pláč. Maminko prosíme jestli jsi tady tak se mám ozvy.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Zjisti víc o svém těhotenství týden po týdnu.
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Ahoj všem! Doma máme jednu úžasnou holčičku z přímé adopce a rádi bychom, aby měla sourozence a jednou nebyla na všechny strasti a starosti sama, zkrátka měla parťáka do nepohody. Jsme i schválení žadatelé krajem, máme zkušenosti s ospodem,dokumenty,soudy.. budeme rádi za každý kontakt