Pěkný den, touhle cestou hledám rodiče pro své nenarozené mimčo.
Kdo má zájem o přímou adopci, rovnou mi do zprávy napište něco o sobě.
Děkuji
@nelitka23 Dobrý den. Napište prosím na novakdouda1997@seznam.cz. Prosím. Helena
@nelitka23
@nelitka23 Dobrý den, prosím napište mi na deniskalpak@seznam.cz Děkuji..
@nelitka23 Dobrý den, prosím kontaktujte mě na Bertle@seznam.cz
Děkuji!
@nelitka23 Dobrý den, pokud ještě máte vybrané rodiče, můžete mi prosím poslat mail? tirkis007@centrum.cz
Dobrý den, máte už vybrané rodiče? kdyby ne, ozvěte se .
@nelitka23 Dobrý den. Už jste našla náhradní rodiče. Kdyby ne prosím ozvěte se na monika.cela@seznam.cz
Dobrý den, pokud stále nemáte rodiče pro své miminko, měli bychom zajem. jenicekamarenkaspolu@gmail.com
Zdravím všechny. Už ,se asi budu opakovat,ale hledáme maminku která čeká miminko a ví že si miminko nemůže nebo nechce nechat z jakých koliv důvodu a má termín porodu srpen, září. O jedno miminko jsem přišla ve 4 měsíci těhotenství. Moc jsme se na miminko těšili , ale bohužel nedopadlo to dobře. Další miminko už nemohu mít. Proto jsme se rozhodli pro přímou adopci. Asi si říkáte proč až srpen září ale budeme rekonstruovat byt a stěhovat se do nového. A taky proto abychom mohli se s maminkou co nejdéle setkávat a poznávat se. Proto se tedy obracíme na tento web. A věříme že najdeme maminku která čeká miminko a nechce ho dávat do kojeneckého ústavu ale snaží se miminku najít krásnou harmonickou a milující rodinu která mu da vše co ona bohužel nebude moci dát. Maminko jestli jsi tady a čteš tento příspěvek a jsi rozhodnutá pro přímou adopci tak nám napiš.
@nelitka23 zdravím chtěla jsem se zeptat jestli už jste si našla maminku pro své miminko já a můj přítel nemůžeme mít své děti a chtěli by jsme miminko do přímé adopce prosím ozvěte se děkuji hedakasparova@seznam.cz
@nelitka23 Dobrý den , moc toužíme po miminku , našla jste už rodiče ? Děkuji
@jitkaamichal dobrý den, pokud stále sháníte? Ozvěte se mi prosím na email Luciesvobodova315@gmail.com
@nelitka23
Dobry den ještě je prima adopce aktuální děkuji
Monca15@seznam.cz
Krásný den, jsme rodina se zázemím, velkou zahradou, která se ale cítí neúplná, hledáme proto ženu, která si nechce nebo nemůže miminko nechat a chce ho dát k přímé adopci do rodiny plné lásky. Děkujeme, kontakt zde: rod.nase@seznam.cz
Stále hledáme a věříme ,že je někde maminka ,co jsi nemůže nechat miminko ,ozvi se nám .Krásný baraček se zahrádkou ,milující rodina ❤❤Pokud uvažuješ o přímé adopci ❤❤❤❤🌹
Krásný den, jsme rodina se zázemím, velkou zahradou, která se ale cítí neúplná, hledáme proto ženu, která si nechce nebo nemůže miminko nechat a chce ho dát k přímé adopci do rodiny plné lásky. Děkujeme, kontakt zde: rod.nase@seznam.cz
.Dobrý den
Jsme mladý manželský pár který velice touží
po miminku ale bohužel nám není přáno .
Dítko bychom zajistili ale hlavně milovali .
Doufáme že se zde najde ta pravá maminka
Která jsi nemůže miminko nechat z jakéhokoli důvodu .
Prosím ozvi se na email krispina2023@seznam.cz
Milá maminko jsme mladý pár s otevřenou milující náručí.. to jediné co nám v životě chybí je jen to malé štěstíčko.. Ozvi se a na všem se rádi domluvíme ❤
Monca15@seznam.cz
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Zjisti víc o svém těhotenství týden po týdnu.
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@nelitka23 Zdravím 🙋.. ze zdravotních duvodu vlastní detk mit nemuzeme. Bydlime ve velkem dome. Jsme financne zajisteni a momentalne jsme v procesu adopce,takze i proskoleni 🙂 Deti by u nas meli krasny domov a dobrou budoucnost! Pokud odepisete,radi vam o sobe řekneme vice.