Přímá adopce

zitta98
28. kvě 2022

Dobrý den,
Jsem 25.leta single žena, která je ekonomicky zajištěna a ráda bych si vzala miminko do přímé adopce.
Zarucuji, že o miminko bude skvěle postaráno.
Neřeším baru pleti,vzdělání rodičů ani jestli máte problémy s drogami a alkoholem. Na pohlaví miminka nezáleží. Jediná podmínka je,aby bylo zdravé.
Uvedomi si, že rozhodnutí dát miminko pryč není jednoduché.
Kdyby třeba někdo o někom i věděl, tak budu ráda.
Prosím, ať píšou ženy, které jsou na 100% rozhodute.
Na miminko nespěchám

malenka3
28. kvě 2022

Kombinace "neřeším, jestli máte problémy s drogami nebo alkoholem" a "aby bylo miminko zdravé" je víc než diskutabilní 🤔

martiniquest
28. kvě 2022

A jakou mas kdy jistotu, ze bude dite zdrave?

l01991
28. kvě 2022

Problemy s drogami/alkoholem=většinou zavislost i dítěte a to znamena že ditě nejspiš (bohužel) bebude 100% zdrave i když jsou vyjímky... a není to tak jednoduché aspoň si myslím....

marimanta
28. kvě 2022

@zitta98 to jako fakt?! Mám dvě děti matky alkoholičky, oba mají fetální alkoholový syndrom. Jako miminka vypadaly obě děti úplně krásně a zdravě. Všechno se vynořuje postupně. A ne, není to procházka růžovým sadem.

zmrzlinka
28. kvě 2022

@zitta98 ale to že bude miminko zdravé Ti nikdo nezaručí....když bude nemocné ,tak ho vrátíš nebo co?

9radka9
28. kvě 2022

@zmrzlinka je to podmínka, která se běžně vyskytuje i u adopcí organizovaných státem a vztahuje se to samozřejmě na stav dítěte, který jim je aktuálně známý.....

zuzkasim
28. kvě 2022

Hezké, v 25. ekonomicky zajištěná, single, tak co mi ještě chybí za doplněk? No přece miminko! 🙂 Jestli nejsi troll, tak si prosím nejdřív něco o náhradní rodinné péči zjisti, poradí ti na každém odboru sociální péče, jestli jsi troll, tak přeji hezkou zábavu.

merope
28. kvě 2022

@zitta98 V 25 letech máš dost času udělat si kurzy pro adoptivní rodiče a standardně zažádat o dítě.

zitta98
autor
29. kvě 2022

Tak troll opravdu nejsem a vše, co jsem napsala myslím vážně. Ano, žádám o miminko i oficiální cestou, ale zároveň to zkouším i takto. Mám to vyplněné i v dotazníku, že závislosti neřeším.

zitta98
autor
29. kvě 2022

@martiniquest Zdravé myšleno vrozené vývojové vady a kdyby se něco dělo dál opravdu si miminko nechám

sorboni30
8. črc 2022

@zitta98 proc nejdes do sveho? Zdr.stav nedovolí?

janinkadaliborek
21. říj 2022

Jsme manželský pár už 12 let . Všechno máme ,ale jen to jediné co si moc přejeme to nemáme a to je miminko. Ze zdravotních důvodu nemohu mít vlastní děti. Proto jsme se s manželem rozhodli si miminko adoptovat přes přímou adopci. Už jsme to zkoušeli ale vždycky jsme narazili na lhářky a hlavní prioritou byly peníze spoustu peněz.
Jestli by se tady našla maminka která ví že si miminko nemůže a nebo nechce nechat a rozhodla se mu dát šanci žít plnohodnotný život , vychováváne v milující rodině . Tak se nám prosím ozvěte. Po miminku moc toužíme. Prosím jen vážně. náš email je
ni-cca@seznam.cz

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Zjisti víc o svém těhotenství týden po týdnu.
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru