Najdeme miminko?

miluska222
22. pro 2022

Dobrý den ,najdeme zde maminku v nouzi,co by byla ochotná nám pomoct a miminkem.Jsme pár který moc touží po miminku .Máme nachystaný už pokojíček ,taky vše pro miminko máme nachystané.Je to moc těžké,když už máte vše nachystané ,a maminka si to nakonec rozmyslela.Moc mě ubíjí ten pohled na všechno to oblečení pro miminko.Uz delší dobu se Sekla u nás z nějakého důvodu i klasická adopce a prima adopce by pro nás byla tím nejlepším ideálem.
Malý uzlíček by u nás měl zázemí , naše velké srdíčko ,zahrnuli bychom ho láskou ,péči a dali mu vše co bychom jen mohli.Jestli nějakou maminku zaujmeme,tak ať mě prosím kontaktuje.❤️Věřím že někoho oslovíme.

lenickakl
22. pro 2022

Uz zase 🤦🏻‍♀️

gracinka7
22. pro 2022

@miluska222 tak do toho pokojíčku teď nechoď.

sudylichozrout
22. pro 2022

@miluska222 Ach bože můj! 🤦🏻‍♀️

mydlova
22. pro 2022

@sudylichozrout a co je nám divného? Dva tatove, kardashinky a další mají děti přes náhradní matku. Někdy je opravdu lepší adopce a dát dítěti krásný život

vineta
22. pro 2022

@mydlova To sice jo, ale ne přímá adopce se sháněním dítěte po netu, kdy prostě někdo dá dítě cizím, absolutně neprověeřeným lidem…

sudylichozrout
22. pro 2022

@mydlova Prima adopce je prakticky vzato obchod s detmi. To ti to nedochazi?

miluska222
autor
23. pro 2022

@sudylichozrout tak o přímé adopci tedy nevíte vůbec nic v tom případě.Je nelegální pokud si bio matka řekne o peníze ,jinak ne.A něco o tom vím,nemusíte mě poučovat .Vám asi nedochází že o téhle adopci mužů vědět info😉Nemusíte se hrát na chytrou .Nesnesla jste všechnu moudrost světa,si nemyslete .Ivf nám nevyšlo třikrát ,zazadane máme o klasickou adopci,čekáme již víc jak dva roky a nic a i mám zazadane o pestounstvi když už nic Ale vlastní je vlastní.

gracinka7
23. pro 2022

@miluska222 jenže zadarmo to nikdo neudělá. Každá si řekne o peníze.

nita1984
23. pro 2022

@sudylichozrout kamarádka má dítě z přímé adopce. Za mě na tom není nic špatného. A ano, našli maminku na inzerát. Byla to starší žena, měla už větší děti a další proste nechtela. Jen na těhotenství přišla pozdě. Scházeli se s ni od šestého mesice těhotenství. A ne, opravdu ji nic neplatili. Malého si odnesli rovnou z porodnice, kamarádka byla i u porodu.

miluska222
autor
23. pro 2022

@gracinka7 měla sem maminku co nechtěla peníze za to a psali jsme si přes její inzerát .Ale nakonec si to rozmyslela a na jednu stranu ji chápu a akceptují na druhou stranu nás to mrzí .Ale to asi by nepichopite jaké to je když je touha moc velká a nedaří se vam.A maminka byla tak do věku 28let jen pro vaši informaci a měla už jednu dceru.Jenze kdo nechápe ,nepochopí.

miluska222
autor
23. pro 2022

@nita1984 my měli něco podobného

sudylichozrout
23. pro 2022

@miluska222 🤦🤦🤦🤦

miluska222
autor
24. pro 2022

@sudylichozrout 🤦🤦🤦🤦

miluska222
autor
24. pro 2022

@sudylichozrout kdo vás nutí na něco odpovídat.To umím taky ,ty vaše komentáře !Nelíbí se vám příspěvek,proč ho neobejdete a neřešíte si své ?O naší situaci nevíte zdaleka nic,tak si hleďte svého.🤦🤦🤦🤦

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Zjisti víc o svém těhotenství týden po týdnu.
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru