Zdravím nabizim se jako náhradní maminka ,je mi 30 let mám již zkušenosti s namhradim materstvim. Rada pomuzu dalšímu párů k vysnenemu miminku stačí napsat zprávu budu se těšit
Tady se s těma náhradníma matkama nějak roztrhl pytel. Není čas na rubriku na bazaru? Něco jako upletu šálu, ušiju kalhoty, odnosím dítě, ...😍
@kitycat a kde bys jí hledala?
Proč se do autorky tak obouváte? Je spousta žen, které hledají NM a rozhodně je větší poptávka, než nabídka. Určitě tu nikdo nenapíše, za kolik to dělá, to je přeci nesmysl. Jsou různé motivace, proč se někdo stane NM a kvůli modrým očím to určitě není, to ví i soudci. Nevidím na nabídce nic špatného. Někde ta nabídka musí být.
@martiina_k medzi znamymi idealne. Pretoze nejaka vypsychovana NM by mi akurat tak zhrabla prachy a aj to decko.
Co zdravotny stav? Co ak sa tej zene nieco stane?.. Tento stat uznava, ze matkou je ten kto porodil a nejaka zmluva je na toto urcitym sposobom kratka a sudy zdlhave.
A este profil zakladany nedavno.. Tu ide len o peniaze a nie o dobre srdce
@kitycat troufnu si říct, že většina náhradních mateřství je od "cizí" ženy. A ano, je tam riziko pro obě strany, proto je třeba dobře vybírat. Je tam ale riziko i pro tu ženu, co když se v průběhu celého procesu (který není za pár měsíců hotový, ve výsledku je to na tři, čtyři roky) ta bio rodina rozejde? Co pak s dítětem? Co když pak dítě chtít nebudou? Bude se pak celoživotně starat o dítě, které ani biologicky není její, ani ho nechtěla. Ta NM riskuje i svoje zdraví, není to jen o tom, že hurá, dostane "bez práce" kupu peněz.
@kitycat jako máš pocit, že to nějaká NM bere jako své životní poslání s dělá to čistě z dobroty srdce??? A to že dostane zaplaceno bere čistě jako bonus? Tak o peníze snad jde vždy, na tom není vůbec nic špatného. Jsou to dlouhé měsíce, zásah do zdraví, navíc nikde není psáno, že vše dopadne dobře... Jak už tu psala Martina nademnou. A není to legální, tak těžko bude mít profil plný fotek a osobních informací. To si snad nechá až pro případné zájemce. Já její obezřetnost zcela chápu.
@martiina_k ale prosim ta, nie sme v Harrym Potterovi, aby NM niekto nechal pred dvermi dieta v kosiku s odkazom "Rozisli sme sa, diky, ze si ho porodila ale uz ho nechceme"
@ronyx ak sa zena chce stat NM, tak hadam pre dobrotu svojho zlateho srdca a nie zlatosti dukatov.
Myslim vsak, ze tu sa bude jednat o cifry sestmiestne s aspon 5kou na zaciatku.. A nie 10k a diky..
Len doplnam, sme v diskusii ja vjadrujem svoj a vas nazor vam tiez neberiem☺️
Já teba vidím velký rozdíl mezi tím, když máma, ségra a pod. odnosí dítě neplodný příbuzný, kterou leta zná, a ví, co je to za člověka.
Nepřijde mi ani trošku normální, když žena odnosí a odevzdá dítě lidem, který vůbec nezná a vůbec nic o nich neví. A ne, pár setkáním u kafe a řečem o tom, jak mu dají všechno fakt nepovažuju za nějaký seznámení se. A to, jak chce někomu pomoc, to jsou jenom řeči. Především chce pomoct sobě k penězům. Já takhle dát někomu dítě, který 9 měsíců nosim a pak rodim, tak bych oka nezamhouřila, co se s nim kde děje. A je úplně jedno, jaký má geny.
Surogatni materstvi je uplne obycejny obchod s detmi v sede zone. Prekvapuje me mira drzosti dam, ktere si sem davaji takove inzeraty.
@kitycat věř, že i takový případ znám, že se rozešli v průběhu "procesu" a o dítě nestáli 😔
@kitycat Odnosila bych dítě jen a pouze sestře nebo dceři (v Austrálii jedna babička porodila vnoučka 😀) a samozřejmě zadarmo, jinak ne... Ale náhradní maminky obdivuju, obdivuju odvahu odnosit a porodit cizí dítě a tu finanční kompenzaci chápu, každé těhotenství je zásah do těla ženy, 3/4 roku nemůže dělat těžkiu práci, je v mnohém limitovaná... A za dárcovství vajíček je také fin. kompenzace a to je zásah mnohem menší...
@sudylichozrout Mně spíš vadí, že to v naší legislativě šedá zóna je. Kdyby se náhradní mateřství legalizovalo, daly se mu jasné podmínky, bylo by mnohem snazší... Pro některé páry je to jediná možnost jak mít biologicky vlastní dítě a ne každý má sestru nebo nejlepší kamarádku, která děťátko odnosí a pak je taková cizí náhradní maminka záchrana... Takže já jsem pro legalizaci a jasná pravidla
Ja si zas myslím že je na to pohlíženo až moc přísně...kdejaká hnusacka na drogách...v ubytovně...nebo bez domova si dítě udělat může ...nikdo z nas před udelanim si dítě neprochází žádným testem...nedostaneme řidičák na dítě ...
Takže to že na něj někdo má peníze stálého partnera se kterým zvládli třeba i těžké životní situace , apod... ....opravdu si ho moc přeje zkoušel už xx umělých oplodnění a snese mu modré z nebe už trošku malinko přiblíží k doufání že se díte bude mít dobře
Hezký večer 💛 s manželem jsme spolu 13 let a moc toužíme po miminku. Bohužel já kvůli vrozené vadě otěhotnět nemůžu. Vše již máme připravené na klinice už jen najít tu pravou, která nám splní naše vytoužené přání... 🙏
Pokud je tady žena, která se chce stát náhradní maminkou, ale i tetou a rodinnou přítelkyní do konce života 🩵 prosíme ozvi se nám ❤️
Děkujeme moc 🙏💜
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Zjisti víc o svém těhotenství týden po týdnu.
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Vidim tu uz druhu takuto ponuku... Preco rovno nenpises, kolko to ten par bude stat? Dobra vola urcite nie je zdarma
A ja hladat nahradnu matku, tak urcite nie tu na fore.. 🌷