Zdravim vsetsky maminky 🌸❤️ V unoru 2019 cekam miminko, bohuzel jsem se dostala do velmi tíživé situace, jelikoz mi schazi maminka a pro miminko babicka, pokusim se touto cestou najit oporu pro me a nastávající miminko. Hledam tedy zenu, ktera ma zkusenosti, ma rodinku treba daleko nebo ji nebylo dopřáno, muze to byt treba i starsi par. Jsem sice v hmotné nouzi ale nejde mi o penize, jde mi o psychickou podporu treba ze vzájemnou. 😔 casem budu potrebovat i pohlidat abych mohla pracovat, jestli se prosim nachází některá takova zena, ktera by mela volneho casu schazi ji vnoučata nebo rodina🌸 velmi rada takovou zenu uvítám ve svem zivote🌸😘 za jakýkoliv kontakt budu nesmírně vdecna😘 prosim jen Praha
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Zjisti víc o svém těhotenství týden po týdnu.
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@kkacenkkast Na Praze 7 se dá shánět přímo přes městský úřad. Je na to vyloženě inzertní deska na informačním centru. Ale nevím, nakolik je to akce vyloženě Prahy 7 (protože je o tom i v Hobuletu = všichni z Prahy 7 to ví). Vůbec zjišťuji, že na Praze 7 nám radnice vytváří jenom pomyšlení a doufám, že to volby moc nezmění 🙂.