Nahradni babicka, teticka, Praha

kkacenkkast
5. zář 2018

Zdravim vsetsky maminky 🌸❤️ V unoru 2019 cekam miminko, bohuzel jsem se dostala do velmi tíživé situace, jelikoz mi schazi maminka a pro miminko babicka, pokusim se touto cestou najit oporu pro me a nastávající miminko. Hledam tedy zenu, ktera ma zkusenosti, ma rodinku treba daleko nebo ji nebylo dopřáno, muze to byt treba i starsi par. Jsem sice v hmotné nouzi ale nejde mi o penize, jde mi o psychickou podporu treba ze vzájemnou. 😔 casem budu potrebovat i pohlidat abych mohla pracovat, jestli se prosim nachází některá takova zena, ktera by mela volneho casu schazi ji vnoučata nebo rodina🌸 velmi rada takovou zenu uvítám ve svem zivote🌸😘 za jakýkoliv kontakt budu nesmírně vdecna😘 prosim jen Praha

merope
6. zář 2018

@kkacenkkast Na Praze 7 se dá shánět přímo přes městský úřad. Je na to vyloženě inzertní deska na informačním centru. Ale nevím, nakolik je to akce vyloženě Prahy 7 (protože je o tom i v Hobuletu = všichni z Prahy 7 to ví). Vůbec zjišťuji, že na Praze 7 nám radnice vytváří jenom pomyšlení a doufám, že to volby moc nezmění 🙂.