Ahoj holky,je tady některá, která už má za sebou inseminaci a řekla by mně co mě čeká, jestli měla nějaké problémy...Čeká mě v dubnu a doktor mně moc informací nedal.
My jsme to podstoupili jednou a za 3 týdny rodím😀
@medulinek
@chimneysweeper1 Já jsem o té malé úspěšnosti četla na internetu, ale pořád je to lepší zkusit než jít zrovna na IVF. Kamarádka inseminaci kdysi podstoupila ale potratila. Napodruhý už se podařilo a má holčičku.
Ja potratila 3x,chybela mi k tomu spravna lecba,pred ctvrtou jsme zmenili car,dostala jsem spravny leky a bylo to.
První iui a hned to vyšlo. Vůbec to nebolelo, naopak jsem dokonce prošvihla moment, kdy se tak stalo:D Nic jsem necítila. Bylo to rychlé, bezbolestné a jsem ráda, že jsem to podstoupila🙂 Je mi 37 a nikdy jsem těhotná nebyla. Oba jsme byli zdraví. Držím palce a žádný strach!!!
@pasteta byla jsem zatím 2x a nepovedlo se, první pokus vypadal nadějně, po 14 dnech dvě slabé čárky na těhotenském testu, bohužel to byl asi planý poplach nebo se to neudrželo, protože po 7 denním zpoždění jsem to dostala a HCG v krvi nula. Druhý pokus vůbec nic, ale rozhodně to nevzdávám, mám kamarádku, které to vyšlo napoprvé a už má 5 letou holčičku a i tady na Koníkovi je jich docela dost.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Zjisti víc o svém těhotenství týden po týdnu.
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Ahoj, nemusíš se ničeho bát. Cca 1-2 dny před inseminací ti doktor píchne injekci Pregnylu na uvolnění vajíčka a v den inseminace partner přijde asi o 2 hodiny dříve kvůli odebrání spermatu, to se pročistí, vyberou se ty nejlepší spermie a tobě je pak zavedou katetrem. Asi 10 minut poležíš na křesle a jdeš domů. Opravdu nemusíš mít žádný strach. Absolvovala jsem to zatím 2x a úplně v pohodě.