Hledáme miminko do přímé adopce

janinkadaliborek
10. lis 2022

Dobrý den.
Hledáme touto cestou miminko do přímé adopce které si chceme adoptovat.Jinou cestu už nemáme. Tak hledáme maminku která čeká miminko a ví že si miminko nemůže nebo nechce nechat z jakých koliv důvodu. Ať se nám prosím ozve. Čekáme už 12 let.

paja123kluci
10. lis 2022

@janinkadaliborek cca před týdnem tu jedna maminka byla a sama nabízela že si nemůže maličké nechat..pokud se mi povede najít dám vám to sem

anima65
7. pro 2022

sestra taky čekala dlouho na mimčo, starší by měli dřív, ale to nechtěli, v každém případě je přímá adopce na jednu stranu krásný čin, kdy se pomůže mamince a dítě se dostane do milující rodiny, na druhou stranu se to může zvrtnout, byla bych moc opatrná, hodně štěstí

janinkadaliborek
autor
19. pro 2022

Dobrý den. Máme jen jedno přání. A to mít miminko. Všechno máme jen to jediné co bychom si strašně moc přáli je děťátko, které nemůžeme mít vlastní. Po všech úvahách jsme se rozhodli že, chceme si adoptovat miminko přes přímou adopci. O jedno miminko které jsem čekala jsme přišli ve 4 měsíci. Moc nás to ranilo když nám lékaři řekli že vlastní miminko nemůžu mít.
Maminko jestli jsi tady a jsi rozhodnutá dát šanci svému miminku na plnohodnotný život v milující rodině a víš že se o něj nemůžeš nebo nechceš postarat tak nám napiš. Pro miminko bychom i dýchali dostane vše co si bude jen přát. :srdce: :srdce:
Děti milujeme.

mjzlinsko
Odpověď byla odstraněná
Zobraz
jandova00
26. čer 2023

@janinkadaliborek dobrý den máte ještě zájem ?

misa_z_konika
7. lis 2023

@jandova00 Dobrý den, my bychom měli s partnerem zájem, zodpovíme všechny Vaše dotazy, teprve podáváme žádost o osvojení, ale ty dnesni soudy, vše trvá x let.. jsme spolu 12 let a máme krásný vztah, jen ten drobeček chybí. Máme krásné 3+1 v Praze, a plno lásky na rozdávání, i od babiček a dědečků.. pokud je to ještě aktuální, napište. Děkuji.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Zjisti víc o svém těhotenství týden po týdnu.
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru