Hledáme maminku, která čeká miminko, nemůže si ho nechat a zvažuje přímou adopci. Jsme státem schválení žadatelé o adopci. Prosím, pište na email: koalajah@seznam.cz
Ahoj jsme manželský pár 12 let ale ze zdravotních důvodu z mojí strany nemůžeme mít miminko které si moc přejeme. Mě je 36 let a manželovy je 44 let. Miminko si moc přejeme. Hledáme miminko do přímé adopce. Tak jestli je tady maminka která se rozhodla dát své nenarozené miminko do přímé adopce. Tak ať se nám ozve. O miminko moc stojíme. Dáme mu plnohodnotný život plné lásky.
Ahoj jsme manžele spolu krásných 11let ..hledáme maminku co jsi nemůže nechat miminko ,vše zařídím ozvi se nam,budeme ti vděční cely náš život ❤..oba zajištění ,baraček jen to maličký štěstí nam chybí 🌹..říká se ,že naděje umírá poslední a my stále věříme ,že nikdy jsi 🌹
Krásný den, jsme rodina se zázemím, velkou zahradou, která se ale cítí neúplná, hledáme proto ženu, která si nechce nebo nemůže miminko nechat a chce ho dát k přímé adopci do rodiny plné lásky. Děkujeme, kontakt zde: rod.nase@seznam.cz
@ejmi22 už jste našli?
@klarapinos napište mi🍀
Stále hledáme a věříme ,že najdeme maminku ,která si nemůže nechat miminko a uvažuje o přímé adopci..Ozvi se nám 🍀🌹❤❤
Ahoj jsme manžele spolu krásných 12let ..hledáme maminku co jsi nemůže nechat miminko ,vše zařídím ozvi se nam,budeme ti vděční cely náš život ❤..
Jsme rodina se zázemím,rodinný dum s velkou zahradou, která se ale cítí neúplná, hledáme proto ženu, která si nechce nebo nemůže miminko nechat a chce ho dát k přímé adopci do rodiny plné lásky´
Ozvi se 🌷🍀
Monca15@seznam.cz
Pořád si opakuji ,že naděje umírá poslední a ja a můj manžel by jsme dali vše ,jen aby jsme mohli být Rodina ❤....tehdy se mě ptal ,co si přeješ k narozeninám a já jen odpověděla ,aby jsem byli Rodina 🍀..nic víc si nepřeji ...pokud si čteš maminko tyhle řádky a hledáš přímou adopci napis nam ❤❤❤✊✊✊
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Zjisti víc o svém těhotenství týden po týdnu.
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@koalajah stále hledáte?