Jsme manžele čerstvě pár dní, a pokoušeli jsme se dva roky o miminko, ale jelikož mám dvě sekce z předchozího tak moje jizva už není úplně ok a těhotenství mi už nebylo doporučeno, jsme mladí je nám oběma 30 let, a můj nynější manžel by rád miminko, je úžasné jak se k tomu postavil i to že mu nevadí že nebude přímo jeho, ale ráda bych tedy opravdu miminko. Pokud je tady slečna nebo paní v tíživé životní situaci a chtěla by udělat radost jednomu mladému páru prosím aby se mi ozvala na tel 734548996
@carolineg1 Když ti nebylo doporučeno už otěhotnět tak proč riskuješ a snažíte se dál?
@klokanka31 nebylo mi to doporučeno dnes! Jelikož jsem šla na další vyšetření
@carolineg1 a to až teď zjistili že není dobré otěhotnět?
@bara88 ano změnou doktora a vyšetřením a až teď..tečka více už se v tom rýpat nebudu zjistilo se že to nejde. Ten důvod je tenká jizva po sekcích o které mě bývalý Dr neinformoval a dovolil mi se dal snažit...
@carolineg1 Já samozřejmě nechci rýpat,ale vy jste přišli teď v březnu o mimčo, dnes se dozvíte že už není dobré další těhotenství, a manžel to stihnul vstřebat a rozhodnout takovou poměrně závažnou věc během pár hodin jako vzít si cizí dítě za své?
@klokanka31 taky mi prijde dost horkou jehlou usity tohle rozhodnuti, ale neznam autorku, tak nebudu moralizovat. Za me nejdriv poradne promyslet i porizeni psa natoz psat vicemene inzerat na konika
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Zjisti víc o svém těhotenství týden po týdnu.
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Myslím, že zažádat si o náhradní rodinnou péči má větší šanci.