Mohl by mi prosím někdo vysvětlit co to znamená že třeba páru co nemůže mít děti odnosí jejich dítě náhradní matka? Poslední dobou o tom sem tam někde čtu ale přesně to nechápu? To jako že ta paní nosí v sobě vajíčko té druhé? Díky 😀
Chci se stát náhradni matkou pokud budete mít zájem pište mi do zpráv. 🙂
Ahoj
své uzlíčky štěstí již mám🙂 Hledám slušné a milujíci rodiče, kterým bych porodila jejich vytoužene miminko. Jsem spolehlivá nekuřačka bíle pleti. Nyní jsem na mateřské a starám se o své krásne dětičky. Mé zájmy jsou má zahrada kde trávime většinu volného času a moji dva psi. Mám SŠ hotelovou školu tak ve volných chvílich ráda peču a vařím hlavně pro děti a přítele. Jinak mé těhotenství a porody byly úplně bez problémy spíš jsem vždy přenášela a pak porodila 4kg macky🙂 Pokud možno bych ráda našla pár s Moravskoslezského kraje aby jsme mohly být během těhu v kontaktu, ale není to podmínkou. Chtěla bych aby miminko přišlo do harmonické štastné rodiny! Byla bych ráda kdyby oplodnění proběhlo nejdříve v únoru.
Ahojte, je tu mlada mamina, ktora by sa rada stala NM alebo dokonca uz ma s tym aj super skusenosti? Surne hladam dobru dusu, co najskor..dakujem
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Zjisti víc o svém těhotenství týden po týdnu.
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Cituji z jednoho článku:
"Náhradní mateřství představuje proces, kdy je embryo biologických rodičů vloženo do dělohy náhradní matky. Náhradní matka je žena, která odnosí plod a porodí dítě pro biologické rodiče a která souhlasila s tím, že se po narození vzdá rodičovských práv a povinností k tomuto dítěti a biologickým rodičům umožní, aby si dítě nezrušitelně osvojili (adoptovali ho)."
Smekám před těmito ženami 🙂