Ahojky, jsem teď 25tt a je to moje první těhotenství a nečtu miliony knížek, takže vůbec netuším, co je divné a co ne... pro mě je divny všechno v těhotenství
Teď k mému dotazu, od začátku druhého trimestru se mi trochu zvýšil výtok, barva bílá až nažloutlá někdy hustý a někdy úplně mazlavý jak sliz a včera najednou změnil barvu a je takový až světloulince zelinkavý a je o trochu hustší. Nic mě nebolí, dole mě nic nesvědí a malej kope furt jak o závod ♀️ Tak nevím jestli to je normální nebo ne. Díky za rady
Zajdi k dr na ster . Ja na výtok trpím cele tehotenstvi . A je pravda, ze po každé tam byla nějaká mrska. Prelecila sem se a za chvíli znova . To je proste tehu no. Ale taky nikdy nic nebolelo, nepalilo ale jen zápach .
Normálně si tam zajdi a oni to pošlou na kultivaci .
Případně jako prevence Lactofeel - v tehu vhodný .
@radu98 já to měla u druhého těhotenství,dost mě to vyděsilo jelikož toho bylo hodně,faaakt hodně.barva dozelena bez zápachu bez bolesti.dr mi udělal stery a nic to nebylo,tak nechápu.nicmene určitě navštiv radši doktora,já tenkrát všude četla že barva dozelena není normální tak sem radši supajdila.radsi stokrát zbytečně než jednou pozdě
Zelenou dělají kvasinky s bakterií. Zajdi si pro globule. Může to způsobit předčasný porod.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Neni to normallni