Ahojky minulý týden jsem byla u dr a ten mě řekl že se mě zkracuje čípek mám 2,1cm na 3,8cm. K tomu mám Cs 3-4 máte taky některá? Prý hrozí předčasný porod.
@amendee12 ahojky, ja byla od 32 tt otevřená na špičku prstu, 33 tt mi odešla hlenová zátka a rodila jsem 39+4 takže tak😉 ale měla jsem klidový režim a hodně odpočívala🙂)))_
Já mám klidový režim ale ležet nechci je to opruz nic nedělat☹
@amendee12 ju taky jsem to tak měla.... Je to velká otrava, ale výdrž to! Alespoň do toho 35-36 týdne🙂 ale taky jsem neležela, normálně jsem uvařila... Ale nějaký extra úklid nebo jít na nákup se nekonalo no.... Jen max jsem šla do obchodu pro pečivo, ale to mám asi 3 min chůze nu
@andysek2512 myslíš že trošku se projít vadi?? Na záchod 3x za noc jdu taky po schodech dolu a nahoru.
@amendee12 já myslím že na krátkou prochajdu nevadí🙂 já bydlím ve třetím patře bez výtahu.🙂 a normálně jsem jezdila pak i na nákup autem, sice ne každý den, ale třeba jednou týdně sjem zajela. Pokud dr neřekl jen ležet a navíc kdyby to bylo tak hodně špatně tak by tě asi poslal do nemocnice ne?....
@andysek2512 řikal jestli se mě to teď po týdnu zhorší tak mě pošle😞
@amendee12 aha tak to raději fakt ten týden výdrž odpočívat☹ nestojí to za to.... Sice je to naprd a nuda, ale tak si Stáhni nějaký seriál a koukej alepson na TV nu....
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Já měla zkrácený čípek od 30tt (3,5cm), CS už si přesně nepamatuju, ale dr. mi jen řekl, že se mám šetřit a musím vydržet alespoň do 36tt, chodila jsem ještě do práce, tak si myslím, že kdyby to bylo vážné, dostanu neschopenku. Ale vyděsil mě tím, to jo 🙂. Pak dr. na velkém utz ve 30tt mi řekla, že to není nic neobvyklého a vůbec z toho nedělala vědu. Porod byl celkem rychlý a bezbolestný ve 38tt. Takže nakonec jsem to považovala za výhodu 🙂. Pokud Ti Tvůj gyn. vyloženě neřekl, že máš ležet, tak si myslím, že to bude dobré. Držím palce ;)